27. května 2009 • 10:08

Uvězněná přítelkyně Nowitzkého je těhotná

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Žena, se kterou v uplynulých dvou letech žil německý basketbalista Dallasu Mavericks Dirk Nowitzki a kterou na začátku května zatkla v jeho domě FBI jako podvodnici, je těhotná.



Potvrdil to test, jehož výsledky dnes zveřejnila americká média. Zatím však není potvrzeno, kdo je otcem dítěte.

Podle zdravotní dokumentace, kterou americká média získala od dallaské věznice, se sedmatřicetiletá Crista Ann Taylorová podrobila těhotenskému testu, jehož výsledek byl pozitivní. Nowitzkého právník Robert Hart v minulém týdnu řekl serveru ESPN.com, že pokud se prokáže tvrzení Taylorové, že je těhotná, postará se Nowitzki o to, aby byl dítěti zajištěn blahobyt.

Taylorovou, která ve své výpovědi uvedla, že je Nowitzkého snoubenkou, zatkla FBI v domě jednoho z nejlepších evropských hráčů za sérii podvodů. Rodačka z Brazílie byla poprvé zatčena už před jedenácti lety ve státě Missouri kvůli falšování dokumentů, krádeži a podvodu. Byla odsouzena k pěti letům vězení s podmínkou, kterou v roce 2001 porušila, když se nepřihlásila na policii.

O tři roky později se dopustila v texaském Beaumontu dalšího podvodu. Zubaři zaplatila za jeho služby 10.000 dolarů nekrytou kreditní kartou. Podle policie vystupovala až pod osmi různými jmény. V Beaumontu prý pracovala v pánském klubu.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud