15. září 2010 • 08:11

Seattle s Veselou dělí jediná výhra od titulu

Autor: čtk, ab
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Plekanec promluvil o Kladně: Když se pořád opakují stejné chyby, tak…
Od smutné fotky ke slovenskému snu: Česko je pragmatičtější, říká Smetana
VŠECHNA VIDEA ZDE

Basketbalistky Seattlu vyhrály i druhé finále WNBA nad Atlantou a jsou krok od titulu. K vítězství 87:84 přispěla Jana Veselá dvěma body. Seattle doma letos ještě neprohrál a sérii může ukončit již ve třetím duelu, který je na programu v noci ze čtvrtka na pátek na palubovce Atlanty.



O druhou těsnou výhru se opět nejvíce zasloužila Australanka Lauren Jacksonová. Nejužitečnější hráčka sezony nastřílela stejně jako v neděli 26 bodů, zdatně jí asistovala s 19 body Swin Cashová. Ta sice dvě sekundy před koncem zaváhala dvakrát z čáry trestného hodu, hostující hráčky už se však ke střele umožňující alespoň prodloužení nedostaly.

Veselá dostala důvěru na 12 minut zápasu a kromě jednoho úspěšného pokusu z pole zaznamenala i jednu asistenci a jeden obranný doskok. Při její účasti na palubovce Seattle zaznamenal o 15 bodů více než hostující Atlanta.

Finále basketbalové WNBA - druhý zápas:
Seattle Storm - Atlanta Dream 87:84 (49:47)
Nejvíce bodů: Jacksonová 26, Cashová 19, Wrightová 17, Birdová 10, ...Veselá 2 - McCoughtryová a Castrová-Marquesová po 21, De Souzaová 11, Lyttleová 10. Stav série: 2:0.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud