14. července 2012 • 23:29

Žádné zdržování. Haye knokautoval Chisoru v pátém kole a pustil se do Klička

Autor: mjk, frc
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

FOTOGALERIE | David Haye potvrdil roli mírného favorita a v jednom z nejočekávanějších boxerských duelů letošního roku knokautoval Derecka Chisoru. Po nejvyhecovanější předehře posledních let viděli diváci necelých pět kol a nakonec i objetí s úsměvy obou nenávistných rivalů.



Slibovali brutalitu, ukázali přestřelku. Průšviháři těžké váhy David Haye a Dereck Chisora měli plnou pusu silných řečí, poté předvedli to, po čem fanoušci touží. Napínavou řežbu, která spěje od začátku k rychlému konci.

Aktivně začal především bývalý mistr svět Haye, zatímco o téměř dvacet kilogramů těžší Chisora se první tři kola spíše bránil.

Ze začátku úspěšně uhýbal, ale s přibývajícími minutami 28letému rodákovi ze Zimbabwe ztěžkly nohy a začal inkasovat stále více nepříjemných úderů.

Ten klíčový přilétl na jeho tvář v pátém kole. Hbitý Haye nejdříve vyslal tvrdý levý hák a následující bombou z druhé strany položil Chisoru na zem. Ten téměř okamžitě vstal a chtěl v boji pokračovat. Nevydržel však ani minutu.

Chisora se kryje před jedním z výpadů Davida Haye
Chisora se kryje před jedním z výpadů Davida Haye

Evidentně otřesený se snažil pouze přečkat do konce pátého kola, ale ani to se mu nepodařilo. Po dalším úderu ze strany lehl obrovitý Chisora na záda a rozhodčí v ringu začal podruhé počítat. Brit se sice zvedl dříve, než měl sudí zdvihnutých deset prstů, ten ale přesto posoudil jeho zdravotní stav jako neshodující se s pokračováním v duelu.

„Dereck je skvělý bojovník a já k němu mám respekt, párkrát mě dobře trefil, ale já bojoval, abych vyhrál a myslím, že mám šanci stát se ještě šampionem. Kličko se mě těd musí bát,“ říkal Haye po triumfu na fotbalovém stadionu West hamu v Londýně. Po jasné výhře soka objal a nevraživost zůstala minulostí.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud