20. listopadu 2015 • 17:34

BC BigBoard se ukáže v Německu - v ringu bundesligového šampiona

Autor: rjm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Boxeři BC BigBoard Praha nastoupí v sobotu k druhému utkání v prestižní boxerské bundeslize, když se ukážou v tingu úřadujících německých šampionů, týmu Nordhäuser SV. Stejnému soupeři podlehli v premiéře doma nejtěsnějším poměrem 10:11. „Chceme zopakovat výkon z domácího prostředí, ale ten jeden zápas navíc vyhrát,“ usmívá se Pavel Hynek, manažer pražského celku. Ten byl přitom letos jako jediný zahraniční tým přijat do této elitní boxerské soutěže.



Německý tým do hlavního města přijel jako favorit, nakonec byl za těsnou výhru. Teď v domácím ringu je Nordhäuser SV pasován do role favorita znovu. Sledovat utkání by mělo na tisíc fanoušků. Pražané si tak jedou bitvu užít.

„Máme týden do mistrovství republiky, proto doufáme, že nedojde k nějakému zranění. I to je důvod, proč jsme obsadili tři váhy zahraničními boxery ze Slovenska,“ prozradil před cestou do Německa Hynek.

K vidění by měl být v Německu jeden předzápas a pak sedm soubojů v hlavní bundesligové bitvě. „Část boxerů jsme tentokrát nechali odpočívat,“ dodal manažer BC BigBoard Praha. Boxovat se začne v sobotu v půl osmé večer. Vstupenky jsou k mání za deset euro.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud