Ondřej Němec
13. března 2017 • 10:24

Opozdilý Floyd Mayweather v Praze převzal cenu „Boxer 21. století“

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: West Ham - Liverpool 2:2. Další ztráta „Reds“, hráli oba Češi
SESTŘIH: Toronto - Boston 1:3. Pastrňák gólem uklidnil Bruins, Maple Leafs na pokraji vyřazení
VŠECHNA VIDEA ZDE

Měl předávat titul mistra Evropy WBO a sám převzít cenu „Boxer 21. Století“. Tak zněl program návštěvy Floyda Mayweathera na sobotním galavečeru BOX LIVE v pražské sportovní hale Královka. Jenže hvězdný sportovní důchodce nedorazil. O svou cenu přesto nepřišel. Pořadatelé mu ji předali na after párty, která odstartovala krátce po druhé hodině ranní.



Možná si spíše zasloužil důtku za pozdní příchod, přesto dostal cenu šitou na míru. Floyd Mayweather měl být mega hvězdou sobotní akce BOX LIVE v pražské sportovní hale Královka. Nestalo se. Velikán boxu nestihl přiletět včas.

To samozřejmě mrzelo nejenom publikum, ale i pořadatele. Efekt vynaloženého úsilí rozhodně nebyl, jaký se očekával. Mayweather se měl stát čestným hostem galavečera, zhlédnout zápas o titul mistra Evropy WBO, předat vítězi pás a sám převzít cenu „Boxer 21. Století“.

V Praze ale přistál s několika hodinovým zpožděním. Dorazil tak až na after párty v klubu Lávka. Přesto mu Miloš Veselý, hlavní promotér události, cenu předal. A tak má americký miliardář křišťálovou vzpomínku s dílny Moser na sobotní akci v České republice, na kterou dorazil v neděli.

Jedna z největších boxerských legend Floyd Mayweather zavítal do Prahy
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud