2. května 2017 • 12:40

Fury se vrací, chce sejmout Joshuu! Dře v ringu, šampion se zatím cpe

Autor: tej
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Dokázal obrat o mistrovské pásy vládnoucího krále Vladimira Klička. Po své životní výhře ovšem s boxem přestal. Tyson Fury se od listopadu 2015 do ringu nepodíval, místo toho ohromně ztloustl. V sobotu ho ovšem stejně jako všechny fanoušky boxu nadchl neuvěřitelný triumf Anthonyho Joshuy nad Kličkem v epické bitvě na fotbalovém stadionu ve Wembley a rozhodl se, že nového šampiona dostane na kolena. „Jsem přesvědčený, že ho můžu porazit s jednou rukou přivázanou za zády,“ burcuje Fury nového šampiona.



Patnáct měsíců se nepostavil do žádného zápasu. Na svém kontě má Tyson Fury 25 zápasů a zatím ani jednou neprohrál. Své štěstí chce okusit i proti novému šampionovi tří mistrovských pásů a vyzvat svého krajana Anthonyho Joshuu, který v sobotu večer porazil Vladimira Klička . „Byl to skvělý souboj, velmi zábavný a příjemný a já jsem řval, aby AJ (Anthony Joshua) Klička rozbil,“ chválil Fury v rozhovoru pro Sky Sports.

Klička od výhry přitom dělilo málo, v šestém kole byl jeho oponent počítaný, což se mu stalo poprvé v kariéře. „Zajímalo by mě, co by dnes lidé říkali, kdyby ho Kličko dorazil v tom šestém kole. Křičel jsem a rval si vlasy - nebo to co mi z nich zbylo - protože jsem se bál, že by nás to stálo miliony,“ vzpomínal anglický boxer.

„Romský král“ jak si Fury říká už na svůj Instagram umístil videa, na kterých  trénuje údery s trenérem a snaží se shodit nadbytečnou váhu, kterou po svém zatím posledním zápase nabral.

Věří, že zápas s Joshuou by byl pro fanoušky lákavý a to nejen kvůli tomu, že oba pochází z Velké Británie. „Je jenom jeden souboj největší na světě a každý to ví. Jsou to těžké váhy, já a Joshua a nikdo jiný. To je to jediný, co svět chce vidět a já jsem tady. Jsem šampion na řadě, stále jsem světová jednička a všichni to ví,“ vyzval Joshuu.

A to by nebyl Fury, aby svého soupeře trochu nepopíchl. „Techniky dělají zápasy, ale jsem přesvědčený, že ho můžu porazit s jednou paží přivázanou za zády,“ prohlásil a dodal: „Nepotřebuju se rozehřát. Nebyl jsem v ringu stejně dlouho jako Kličko, ale rozdíl je, že mi není 41, ale 28 let. Joshua se vrátil skvěle, ale mně není 41.“

A reakce nového šampiona Joshuy? Toho tvrdá dřina, kterou Fury bude muset vynaložit, aby shodil nadbytečnou váhu, nechala zcela chladným. Na internet umístil fotografii, na které se cpe ze stolu plného jídla. „Žádná etiketa stolování, mám hlad.“

No table etiquette I'm hungry 😆

Příspěvek sdílený Anthony Joshua (@anthony_joshua),Kvě 1, 2017 v 10:51 PDT

Fury si užívá se ženou po barech.
Fury si užívá se ženou po barech.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud