Ondřej Němec
9. února 2018 • 18:01

Československá bitva rapperů! Rytmus vyzval Marpa na souboj v ringu

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tohle Česko-Slovensko ještě nezažilo! Největší hvězda slovenského rapu vyzývá jednoho z nejuznávanějších rapperů v Čechách. Jejich kolbištěm však nemá být hudební scéna, ale ring. Patrik Vrbovský, alias Rytmus, jde do souboje s Otakarem Petřinou, který je známý pod přezdívkou Marpo. Ze strany slovenské legendy se jedná o velmi odvážnou výzvu. Marpo má totiž za sebou několik let zápasnické kariéry v thajském boxu, v němž se stal dokonce vicemistrem republiky. Rytmus nicméně už několik let trénuje box s nejlepšími profesionály.



Kdo by tento duel nechtěl vidět? Dvě slavná jména pod střechou O2 Areny poprvé proti sobě mezi šestnácti provazy. Rytmus vs. Marpo! Možná právě tuto mimořádnou událost nabídne organizace XFN divákům 27. prosince tohoto roku. Stačí k tomu jediné, aby rapper Marpo přijal výzvu od slavného slovenského kolegy Rytmuse.

„Podstatou mého života byl vždy progres. Velké výzvy… Za poslední dva roky se naplno věnuji boxu. Mou další výzvou, dalším levelem, je boxerský zápas pod organizací XFN,“ prozradil Patrik Vrbovský v nedávno uveřejněném videu. „Určitě si mnoho lidí bude myslet, že vyzvu nějakého vandráka, anebo zaplaceného zápasníka. Ale tímto to hned vyvrátím. Chci totiž vyzvat člověka, o kterém vím, že je to velký bojovník. Jeho jméno je Marpo. Takže Marpo, vyzívám tě na boxerský zápas. Moc se na to těším,“ dodal slovenský vladař rapu.

VIDEO: Rytmus vyzývá Marpa na boxerský souboj

Slovenský král rapu Rytmus vyzývá na souboj rappera a bojovníka Marpa
Video se připravuje ...
 

Rozhodně si nevybral snadného soupeře. Otakar Petřina , alias Marpo, se několik let věnoval bojovému umění Muay Thai (thajský box). Dokonce v něm vybojoval titul vicemistra republiky a jeho bilance čítá devět duelů, šest výher, z toho tři knokautem.

Nicméně Rytmus již několik let pravidelně trénuje box s těmi nejlepšími. Jedním z jeho trenérů je i skvělý český boxer Štěpán Horváth, který poskytl iSportu hodnocení svého svěřence.

„Patrik mě oslovil po mém vyhraném zápase v Praze, že by chtěl trénovat. Nic jsem nečekal, ale zajímalo mě, jaký je to opravdu člověk. A jsem moc rád, že jsem ho poznal a zároveň, že má takový cit a vášeň pro box,“ řekl uznale Horváth. „Máme podobné myšlení o tomto sportu a to nás spojilo. Je to velký muž, kterého nemůžu pochopit každý. Za mě je to v srdci a v hlavě bojovník.“

Uvidíme, zda k československému střetu rapperů dojde. Zda Marpo zvedne hozenou rukavici. Naděje je však veliká, už nedávno totiž oznámil, že se chce do ringu vrátit.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud