18. ledna 2018 • 09:25

Rytmus nastoupí v ringu! Slovenský král rapu kývl na nabídku XFN

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

To, že je Patrik Vrbovský alias Rytmus povahou bojovník, ví asi každý. Jeho písně jsou toho důkazem. Nyní se ale rozhodl prokázat srdce válečníka i v ringu. S organizací XFN se dohodl na spolupráci, což ve výsledku znamená, že na jedné z obřích akcí, které XFN chystá, nastoupí v roli boxera. 



Kdo by ho neznal. Patrik „Rytmus“ Vrbovský, je legendou slovenského rapu. Ví se o něm ale také, že je velikým fanouškem a podporovatelem bojových sportů a nechybí prakticky na žádné velké akci, která se v Čechách a na Slovensku odehraje. Nyní se ale rozhodl nastoupit sám jako bojovník a to na jedné z příštích velikých akcí organizace XFN. Organizace, která v České republice předvedla doposud největší MMA galavečer v O2 Areně, který sledovalo přes sedm a půl tisíce diváků. 

VIDEO: Rytmus zpívá o legendě slovenské MMA

Svou spolupráci s XFN oznámil Rytmus originálním způsobem na instgramu, kde dal pouze logo organizace a prostý text: „Deal je dohodnutý, 2018 bude VELKÝ @xfightnights #MoneyFight #RytmusFight“ 

Oznámení Patrika "Rytmuse" Vrbovského o spolupráci s organizací XFNFoto Instagram rytmusking

XFN hodlá v tomto roce uspořádat několik velikých událostí, týkajících se bojových sportů. Bude se jednat zejména o zápasy MMA, ale nově i ringové sporty. A Rytmus bude jedním z těch, kteří mezi 16 provazy v tomto roce pod záštitou XFN nastoupí. 

Koncert Rytmuse s filharmonickým orchestrem měl obrovský úspěch
Koncert Rytmuse s filharmonickým orchestrem měl obrovský úspěch

„S Patrikem jsem se měl možnost několikrát setkat a mám k němu veliký respekt za to, co v životě dokázal. Z ničeho se stal hvězdou, kterou zná každý Čech i Slovák,“ říká uznale Petr Kareš, promotér XFN. „Muž, který dokázal něco tak velkého v životě, muže dokázat cokoliv v ringu. Těším se na zápas Rytmuse, a vím, že na něj bude tvrdě dřít. Zapas Rytmuse nebudou show, bude to sportovní událost,“ doplňuje nadšeně Kareš. 

Zápas rappera Rytmuse bude jednoznačné událostí, která strhne veliký zájem, a tím samozřejmě pomůže zviditelnit bojové sporty v Čechách i na Slovensku.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud