2. ledna 2019 • 14:55

Mayweather mu nařezal, až brečel. Podcenil jsem ho, hlesl Japonec

Autor: nit
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Legendární reputace neporaženého boxerského šampiona Floyda Mayweathera nestačila. Japonský kicboxer Tenšin Nasukawa, který dostal na Silvestra od Mayweathera nařezáno a ring opouštěl po 140 sekundách v slzách, se přiznal k velké chybě: „Podcenil jsem ho…“



I Mayweatherův druhý zápas po návratu z oficiálního sportovního důchodu přinesl kontroverze. Po vyhecovaném, ale sportovně sporném, střetu s hvězdou UFC Conorem McGregorem tentokrát přišel na řadu souboj s neporaženým kickboxerem Nasukawou.

Jednačtyřicetiletý Mayweather v něm měl výhodu čtyř kil váhy, přesto za vítězství dostal devět milionů dolarů. A vydělal si je velmi snadno, protože Japonce během prvního kola třikrát poslal na zem a zdrcený soupeř končil v slzách.

„Dny od chvíle, kdy byl zápas potvrzen, jsem si užil, ale měl jsem i obavy,“ přiznal Nasukawa a na Twitteru dodal: „Jsem s sebou zklamaný. Mohl jsem předvést lepší výkon. Ale postavím se faktům a budu pokračovat k dalším výzvám. Zjistil jsem, že jsem nepracoval dost tvrdě, abych si tuhle šanci zasloužil. Použiju tuhle porážku, abych se zlepšil a letos se posunul dál.“

Mayweather si sice po zápase pochvaloval, že si užil zábavy, fanoušky ale úroveň zápasu moc nepotěšila. Nasukawa byl bez šance, těšit ho může jenom fakt, že se drtivá porážka nebude počítat do jeho profesionální bilance. „Nelituju toho, zjistil jsem, jak opravdu skvělý Mayweather je,“ řekl Nasukawa.

Mayweather si zatím užívá snadno vydělaných peněz. Otázkou zůstává, jestli se z důchodu vrátí i potřetí kvůli případné odvetě s Filipíncem Manny Pacquiaem , kterého v roce 2015 porazil v nejdražším zápase boxerské historie. Pacquaio se zatím připravuje na obhajobu proti Adrienu Bronerovi, s nímž se utká 19. ledna. „Jsem stále v důchodu, nechystám se vracet k boxu,“ řekl Mayweather.
Duel v Tokiu byl jednoznačnou záležitostí
Duel v Tokiu byl jednoznačnou záležitostí
Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud