Ondřej Němec
Premium
11. listopadu 2021 • 14:40

Marpo: Karlos je nezodpovědnej. Měl by se doléčit, ne si hrát na Terminátora

Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Boxerská válka Marpo vs. Karlos Vémola je opět v ohrožení. Podle všeho ji bude nutné znovu odložit kvůli zdravotním problémům českého veterána UFC. A populární rapper a bojovník Otakar Petřina přiznává, že jej celá věc už deprimuje. Má pro nelehkou situaci soupeře pochopení, ale zároveň si myslí, že si ji zapříčinil částečně sám. „Občas je dobrý některá zranění pořádně doléčit, a ne si hrát na Terminátora a skočit rovnou do tréninku,“ říká šestatřicetiletý bojovník.



Mluvil klidně, bez jakékoliv nevraživosti vůči rivalovi, ale otevřeně přiznal své pocity. Marpo je zkrátka zvyklý říkat vše na rovinu jako ve svých textech. Ač mu zdravotní problémy Karlose Vémoly citelně mění plány a mají vliv i na jeho výdělky, hodlá na něj v ringu ještě počkat.

Co říkáte na to, že Karlos Vémola musel zrušit prosincový MMA zápas se Samuelem Krištofičem a možná nebude moci v únoru nastoupit do vaší boxerské bitvy?
„Na rovinu, štve mě to. Samozřejmě zdraví je přednější, přeju mu, ať se uzdraví. Ale už mě trošku nebaví, jak se to furt posouvá a posouvá. Vždycky začnu přípravu, stálo to už spoustu peněz a pořád se to odsouvá. Je to už takový malinko zoufalý. Chápal jsem, když se to oddalovalo kvůli koroně a podobně, ale teď už to není o koroně, ale o Karlosovi. Je docela nezodpovědnej sám vůči sobě.“

Jak to myslíte?
„Občas je dobrý některá zranění pořádně doléčit, a ne si hrát na Terminátora a skočit rovnou do tréninku, když máte třeba zánět v lokti nebo něco takového. Já jsem měl taky v ruce urvaný rotátor, a tak jsem netrénoval. Nechal jsem to zahojit.“

Český Terminátor tedy podcenil regeneraci?
„On je Terminátor jen přezdívkou. Jsme jenom lidi a tělo máme jen jedno, měli bychom k němu podle toho přistupovat.“

Jednali s vámi o vzniklé situaci už promotéři Oktagonu?
„Se mnou přímo ne, ale s mým manažerem ano.“

Co stávající situace znamená pro vás? Předpokládám, že tolik netrénujete…

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud