30. prosince 2022 • 09:02

Ducár zvládl další obhajobu. Se zánětem v ruce a bez sevřené pěsti

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Elitní domácí profesionální boxer Vasil Ducár ve čtvrtek večer porazil v pražské Lucerně Vladimíra Řezníčka na body a opět obhájil český titul v křížové váhové kategorii. Třiatřicetiletý Ducár tak úspěšně zvládl i třetí obhajobu v tomto roce, již dříve porazil Marka Procházku a Václava Pejsara.



„Možná jsem nechtěl tolik riskovat a nejspíše to šlo i trochu vidět. Takže jsem šel na jistotu. Ke konci jsem se snažil vyhrát před limitem, ale díky otevřenému bodování jsem věděl, že jsem vyhrával všechna kola. Když víte, že vyhráváte, tak nechcete přijít zbytečnou chybou o vítězství,“ uvedl Ducár v tiskové zprávě.

Opatrný byl zřejmě i proto, že před zápasem měl problémy s rukou. „Myslím, že jsem v ní měl zánět, protože jsem ji nemohl pořádně natáhnout a ani sevřít v pěst. Naštěstí mě lidé z mého týmu dali dohromady,“ řekl Ducár, jenž si připsal mezi profesionály třináctou výhru ve 20. zápase.

V dalším titulovém zápase na tradiční boxerské akci na konci roku porazil v těžké váze Pavel Šour na body Michala Reissingera a Vladimír Lengál vyhrál před limitem nad Patrikem Balážem a udržel pás pro šampiona v super welterové kategorii.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud