16. prosince 2014 • 11:42

V NFL udeřil Terminátor: John Conner chytil premiérový touchdown

Autor: nit
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Jarolím: Slavia? Míň arogance, víc kreativity. Drahé posily zatím nejsou znát
Furch po nástupu k Boleslavi: Brno jsem si oblíbil, ale život mění plány
VŠECHNA VIDEA ZDE

T-800 s kůží Arnolda Schwarzeneggera by měl zpozornět, protože John Conner je ve formě. Fullback týmu New York Jets z ligy amerického fotbalu NFL s téměř totožným jménem, jaké nosí hrdina slavné filmové série, ve víkendovém zápase na hřišti Tennessee Titans dosáhl prvního touchdownu kariéry.



Terminátor útočí! Tímhle titulkem se píše na stránkách New York Jets o nečekaném úspěchu Johna Connera, kterému se ze zjevného důvodu přezdívá podle monstra, které před třiceti lety přišlo z budoucnosti, aby začalo děsit filmové publikum.

Hráč na pozici fullbacka většinou nemá příliš možností skórovat, protože jeho hlavním úkolem je blokovat soupeřovy hráče a chránit tak svého quarterbacka nebo running backy, kteří s míčem utíkají.

John Conner se však v zápase dvou z nejslabších týmů NFL ocitl kousek od end zóny, chytil přihrávku quarterbacka Gena Smithe a dosáhl tak prvního touchdownu kariéry, která se datuje od roku 2010.

Jeho úspěch však paradoxně mnozí fanoušci Jets neoslavovali tak jako hrdinný boj zachránce lidstva Johna Connora ve filmové sérii Jamese Camerona.

Kdyby Jets prohráli, posunuli by se v žebříčku pro dubnový draft na druhé místo, což by zvýšilo jejich šance draftovat quaterbacka Marcuse Mariotu, jenž o víkendu vyhrál Heismanovu trofej pro nejlepšího univerzitního hráče. Po vítězství jsou Jets v žebříčku šestí a jejich šance na úspěch v draftu tak klesly. Druhé místo v žebříčku si po porážce naopak užívá Tennessee.

„Říkali jsme to celý týden. Prostě chceme vyhrávat. Je skvělé vyhrát,“ řekl Conner.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud