7. května 2013 • 08:54

Draci se rozešli s Technikou smírně a přišli o letošní neporazitelnost

Autor: ČBA
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Toronto - Boston 2:4. Bruins znovu vedou, Pastrňák asistoval
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
VŠECHNA VIDEA ZDE

Technika Brno sebrala v prvním zápase sobotního derby programu Drakům Brno jejich letošní neporazitelnost. Přesto zůstávají Draci na 1. místě průběžné tabulky, protože druhé utkání vyhráli oni. V pražském derby si Kotlářka poradila dvakrát s Tempem a poskočila 3. příčku.

 



Technika Brno – Draci Brno 4:3, 5:7

Trevor Caughey si připsal své čtvrté letošní vítězství díky obratu Techniky, který na domácím hřišti předvedla v dohrávce 7. směny prvního těsného duelu brněnského derby. Naopak Michal Sobotka utrpěl první letošní porážku. Rovněž druhé utkání bylo vyrovnané. Drakům vyšel začátek a ujali se vedení 6:1. Technika snížila ještě v první polovině zápasu na 5:6, ale to bylo vše. Draci přidali ještě jeden bod pro klidnější konec souboje a výsledek už udrželi. Martin Schneider dokázal zápas nejen úspěšně doházet, ale připsal si svůj druhý letošní a celkově 22. homerun počítaný do Klubu homerunářů. Dalšími, kterým se v sobotu podařilo překonat homerunový plot byli Matěj Menšík (Technika) a Michal Ondráček (Draci).  

Kotlářka Praha – Tempo Titans Praha 12:0, 12:2 

Domácí tým nenechal nikoho na pochybách, kdo bude v sobotu pánem na hřišti. Po třech směnách úvodního duelu vedla již 11:0, a Marek Červenka kráčel ke své 3. výhře sezóny. Druhý zápas skončil podobným výsledkem, i když Tempo šlo na začátku 2. hry do vedení a až do poloviny utkání mělo o co hrát. Poté už se náskok domácích i přes střídání nadhazovačů postupně zvyšoval. Na Markétě si diváci užili bodově (24:2) a pálkařsky H (24:12) bohatá utkání, homerun odpálili Jackson Brebner na straně Kotlářky a Marek Rejman v dresu Tempa.  

Hroši Brno – Eagles Praha 1:6, 5:3 

Pražský celek si odvezl z Brna jednu výhru, ale přesto klesl na 4.místo tabulky. Hroši tahali celý první zápas za kratší konec, a když k tomu přidali ještě 4 chyby v poli, bylo jasné, že toto utkání jim patřit nebude. Druhé střetnutí bylo dlouho vyrovnané, pálkaři se proti oběma startérům – Bošanský (Hroši), Duffek (Eagles) – moc neprosazovali. Závěr pak vyšel domácím a vynesl jim letošní 3. výhru. Zápas opět úspěšně doházel hrající kauč Hrochů Justin Prinstein.  

Skokani Olomouc – Arrows Ostrava 7:4, 3:8 

V prvním utkání sobotního programu sice domácí prohrávali, ale poté se jim podařilo na Martina Dronga získat 5 bodů a tím postavit základ k celkové výhře. O zvrat se pokusili ostravští v 7. směně a přiblížili se na dosah. Jenže domácí kontrovali a výhru už si vzít nenechali. Špatný začátek měli Skokani i ve druhém sobotním zápase a tentokrát je to nakonec stálo vítězství. Bodový zisk se jim sice podařilo zastavit, ale jejich odpaly byly bez bodového efektu.

Tabulka k 6.5.2013 (W-L) 

1.

Draci Brno

9-1

2.

Technika Brno

7-3

3.

Kotlářka Praha

6-4

4.

Eagles Praha

5-4

5.

Arrows Ostrava

4-6

6.

Hroši Brno

3-6

7.

Skokani Olomouc

3-7

8.

Tempo Praha

1-7

 

 

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud