29. července 2018 • 20:30

Draci v nadstavbě ještě neprohráli, zvítězili také v Ostravě

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Obhájci baseballového titulu Draci Brno dál procházejí nadstavbovou částí extraligy bez zaváhání. Vyhráli všech šest zápasů, poslední vítězství přidali v utkání s dosud rovněž neporaženými Arrows Ostrava. Na jejich hřišti zvítězili 4:2.



"Jsem spokojený s celým víkendem. Hráli jsme kvalitní baseball, dobře jsme pálili a hráli v obraně. Nadhazovači byli skvělí," uvedl generální manažer Draků Arnošt Nesňal v tiskové zprávě.

Jednadvacetinásobným domácím šampionům se podařilo zabrzdit pálkaře Terrella Joyce, který předvedl v předchozích zápasech sedm homerunů a ve třech duelech zařídil úctyhodných 19 bodů. Proti Drakům se však talentovaný Američan neprosadil, nepřipsal si ani jeden odpal.

"Ani v předchozích zápasech se proti nám extrémně neprosazoval. Terrell je velice kvalitní hráč a pálkař, který dokáže rozhodovat zápasy. Proti nám ale čelil dobrým nadhozům," dodal Nesňal.

Z ostravských baseballistů se nejvíce dařilo Tomáši Juněcovi, který odpálil homerun. Přemek Chroust na druhé straně rovněž zaznamenal odpal za plot a zařídil brněnskému týmu tři body.

Za druhými Arrows jsou v tabulce Eagles Praha a Hroši Brno. Stále bez výhry jsou další pražské celky Kotlářka a Tempo.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud