13. července 2008 • 07:00

Madonna byla poslední...

Autor: pd
TOP VIDEA
Varaďa by nedopustil chyby, které stály Pardubice titul. Kabina má příliš velkou moc
Bojovník Šín, tvář nového Baníku. Čím připomíná Ševčíka a kde má strop?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fanoušci už ani neřeší, jak si vedou baseballisté Yankees. Spíš hltají další pikantnosti ze soukromí největší klubové hvězdy Alexe Rodrigueze.



Údajný milostný vztah se zpěvačkou Madonnou vedl k rozpadu jeho manželství. A rozchod páru je nejen na Manhattanu, ale v zámoří vůbec hitem číslo jedna.

V médiích se nejlépe placený baseballista všech dob objevuje na stránkách neustále plných čtrnáct dní. Aféra dospěla do obřích rozměrů. Už nejde jen o Madonnu, za níž potají v noci chodil údajně na seance židovské mystiky kabaly. Ozvaly se totiž další Rodriguezovy úlovky.

Kdo je Alex Rodriguez
- narodil se 27. 7. 1975 v New Yorku
- patří k nejlepším pálkařům MLB
- kariéru začínal v Seattlu, poté působil v Texasu, od roku 2004 hraje za NY Yankees
- loni podepsal nejvyšší kontrakt v MLB všech dob
- za 10 let si v Yankees přijde na 252 milionů dolarů
- jeho rodiče Joe a Suzy pocházejí z Dominikánské republiky
- nevlastní bratr Victor slouží u válečného letectva USA
- se Cynthii, vystudovanou psycholožkou, se oženil v roce 2002
- spolu mají dvě děti, Natashu (3 roky) a Victora jr. (3 měsíce)
Během šestiletého manželství toho stihl skutečně dost. Deník Daily News přinesl informace o jeho záletech s Alicií Marií, Ms. Bikini Universe 2004.

Pro list se vyjádřila i Candance Houlihanová, která přiznala, že s A-Rodem strávila před čtyřmi lety dvě noci. A loňský zálet se striptérkou Joslyn Morseovou také všichni znají.

„Nebudu se k tomu vyjadřovat. Vše mají v rukou moji právníci,“ vzkázal Rodriguez přes své agenty. Neměl sílu něco popírat, stejně tak zachoval mlčení v případě vztahu s Madonnou.

Právě úlet s téměř padesátiletou hvězdou popu rozpoutal bouři. Manželku Cynthii přiměl k tomu, aby požádala v Miami o rozvod. „To byla poslední kapka,“ řekla Earle Lilly, která Cynthii zastupuje, pro stránky People.com.

Madonna milostný poměr se slavným baseballistou popřela. Nikdo tomu ale nevěří. „Alexi, víš, kolik té paní je let? A kolik už odrovnala chlapů?“ objevilo se na fóru fanoušků klubu s posměchem. Situace se nezměnila ani po snaze Alexových přátel poškodit pověst Cynthie.

V Daily News a dalších denících zveřejnily informace, že Rodriguezova manželka utekla za rockerem Lenny Kravitzem. Během jeho turné v Evropě utratila v Paříži za lázně a další požitky 100 tisíc dolarů. Navíc prý platila Alexovou kreditkou.

Poté, co oznámil pár rozchod, měly z účtu zmizet obrovské sumy peněz. „A ještě nechce povolit, aby se Alex vídal s dětmi,“ tvrdil pro newyorský list jeden z Rodriguezových přátel. „Přitom si jela do Paříže užívat a děti nechala doma. Taková je to matka.“

Cynthia se také snažila médiím vyhýbat. Po zmíněném článku však promluvila. A svět šokovala tvrzením, že svého manžela stále miluje. „Ani slovo, co o mě říkali, není pravdivé,“ ohradila se Cynthia. „Neutratila jsem ani dolar a nikdy jsem nebyla bez dětí.“

Rozvod však připustila. A její právníci naznačují, že to Alexe bude hodně bolet. Za nevěru zaplatí, hrozí mu. Armáda advokátů, které si Cynthia vzala k ruce, hodlá napadnout předmanželskou smlouvu.

Pokud se jim to podaří, má Rodriguezova manželka šanci dosáhnout na slušné jmění. Majetek A-Roda v zámoří odhadují v přepočtu na několik stovek milionů korun.

Stejně divoká přestřelka se čeká také v případě dětí. Hvězda Yankees je chce získat do péče, s čímž však Cynthia absolutně nesouhlasí. „Není to ona, kdo rodinu zradil,“ uvedla právnička.

Manželská válka Rodrigueze vyčerpává. Soud ještě nezačal a už mu z účtu mizejí velké sumy peněz. Navíc si nepřilepší ani při All Star Game MLB, které se koná už v úterý 15. července. Odmítl bonus 200 tisíc dolarů a dokonce zvažuje, zda se akce vůbec zúčastní.

Sice je na soupisce, na niž ho dostali fanoušci. Jenomže teď jsou proti němu. V pátek při zápase Yankees v Torontu zažil velké ponížení. Diváci se mu vysmívali, bučeli na něj a do hlediště si dokonce vzali obří fotografie Madonny.

Utěšit jej mohlo jen to, že se v Kanadě po dlouhé době opět setkal s dětmi. Od Cynthie dostal povolení. „Bylo to krásné i dojemné,“ řekl. „Pro mě jsou vším.“

Svým prohlášením jen potvrdil spekulace zámořských expertů, že baseball teď odsunul na vedlejší kolej. Nezáří, v zápase si jej nevšimnete, propadl se do průměru.

„Snažím se dělat svoji práci, jak nejlépe umím,“ uvedl po páteční prohře Yankees s Torontem 0:5...

Články odjinud


Články odjinud