7. září 2008 • 22:02

Another True Story vyhrál v Rakousku

Autor: ČTK
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Svěřenec trenéra Zdena Koplíka Another True Story vyhrál v rakouském Freudenau sprinterský dostih Volluto Race o 10.000 eur na 1100 metrů.



Stájový kolega vítěze Českého derby Tullamora pod rakouským žokejem Erwinem Dubravkou v posledních metrech dostihl domácího bělouše Lunar Winda a získal cenné vítězství.

"Jsem spokojený. Another True Story je poněkud líný kůň, ale žokej Dubravka ho dokázal dobře rozpohybovat," pochválil svěřence Koplík.

Hlavní dostih odpoledne, rakouský St. Leger, se bez české účasti stěhoval na Slovensko zásluhou Tempeltänzera pod Zdenkem Šmidou, který na trati 2800 metrů porazil německé favority.

Po prestižním mítinku v Baden Badenu si český žokej Filip Minařík drží převahu v čele německého šampionátu rovinových jezdců. V pátek i dnes vyhrál po dvou dostizích a prozatím odrazil útok Panamce Pedrozy, jemuž lépe vyšla první polovina mítinku.

Minařík v Baden Badenu navíc vyhrál i svůj první letošní dostih evropského grupového systému, když s klisnou Serienhöhe uspěl v Maurice Lacroix Trophy grupy 3 pro dvouleté koně.

Články odjinud


Články odjinud