16. dubna 2009 • 19:05

Utrhl Kličkům hlavu. A slíbil krev!

Autor: ČTK, spo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
SESTŘIH: Toronto - Boston 2:4. Bruins znovu vedou, Pastrňák asistoval
VŠECHNA VIDEA ZDE

Takhle tohle bude boj na život a na smrt! Britský boxer David Haye nejprve na svém tričku utrhlu Kličkům hlavu, a pak mladšímu ze sourozenců slíbil, že to bude jeho poslední duel v kariéře!



Haye ve čtvrtek na společnou tiskovou konferenci dorazil v černém tričku s potiskem, na němž stojí v ringu, drží v rukách zkrvavené hlavy obou bratrů Kličkových a pod ním leží jejich bezvládná těla.

"Otřesné! To se nedá komentovat, je to drzost," zlobil se Kličko, jenž předstoupil před novináře v decentním obleku.

"Dám mu lekci slušného chování. Chtěl jsem ho vyřídit v prvním kole, ale teď si ho chci dlouho vychutnávat. Pak ho knokautuji v posledním, dvanáctém kole. Doufám, že nepůjde dolů moc brzo," uvedl třiatřicetiletý Ukrajinec na fotbalovém stadionu německého klubu Schalke 04 v Gelsenkirchenu, kde se zápas 20. června uskuteční.

Pořadatelé očekávají 60 tisíc diváků.Mladší z bratrů Kličkových bývá většinou ve svých výrocích odměřený, ale tentokrát se neudržel.

O pět let mladší Brit ho provokoval i slovně. "Dvanáct kol nebudeme boxovat ani náhodou. Ledaže by si nechal transplantovat bradu. Bude to jeho poslední zápas v kariéře. Vitalij tam hodí ručník, aby ho zachránil, a pak ho ponese v rukách z ringu," holedbal se Haye, jenž zatím absolvoval v těžké váze jediný zápas.

Předtím byl mistrem světa v polotěžké váze.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud