17. prosince 2015 • 13:15

Jak darovat Váňu? Podrobné instrukce k originálnímu Ježíškovi

Autor: nit
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tohle bude dárek, jaký svět neviděl. A to doslova, protože letošní Vánoce jsou první příležitostí jak věnovat pod stromeček účast v unikátním Dostihovém klubu iSport.cz, který si v příští sezoně pronajme dva koně od trenéra Josefa Váni, jeden z nichž by měl běžet Velkou pardubickou. Jak postupovat?



O CO JDE

Dostihový klub iSport.cz je v Česku unikátní projekt, který nabízí široké veřejnosti možnost podílet se na vlastnictví dostihových koní. Pro příští sezonu klub dosáhl dohody s legendárním žokejem a trenérem Josefem Váňou, který klubu pronajme dva své koně – Theophila a Power Zara, s nímž příští rok počítá do Velké pardubické. Za roční poplatek 1000 korun se mohou zájemci účastnit organizovaných návštěv ve Váňových stájích, při dostizích se podívat do paddocku, zvolit si barvy i design klubového dresu a budou také dostávat pravidelné informace o klubových koních. Podrobné informace najdete ZDE>>>

Logo nového dostihového klubu, jehož členem můžete být i vy! Logo nového dostihového klubu, jehož členem můžete být i vy!Foto iSport.cz

JAK SE PŘIHLÁSIT

Zapojit se můžete vyplněním stručného formuláře ZDE>>>. Následně už je třeba jen bankovním převodem zaplatit tisícikorunový poplatek na příští sezonu.

JAK SI OBJEDNAT DÁRKOVÝ CERTIFIKÁT

Svůj požadavek můžete specifikovat poznámkou v přihlašovacím formuláři. Druhou možností je požádat o vytvoření certifikátu na mailu dostihovyklub@seznam.cz i se jménem osoby, které chcete účast v klubu darovat. Certifikát obdržíte ještě tentýž den.

Žijte se svým koněm díky dostihovému klubu iSport.cz
Video se připravuje ...

Josef Váňa o novém koni pro Dostihový klub: Kdo je Power Zar?
Video se připravuje ...

Dostihový klub iSport.cz se sešel u Váni. Členové viděli svého koně pro Velkou
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud