29. října 2018 • 11:04

Vábničky pro florbalové fanoušky: Během MS fanzóny i speciální kolekce

Autor: jab
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
VŠECHNA VIDEA ZDE

Začátek prosince bude patřit největším světovým florbalovým hvězdám, které se sjedou do Prahy bojovat o 12. titul mistrů světa. Cíl pro český národní tým a finského kouče Petriho Kettunena? Získat poprvé v historii cenný kov z domácího šampionátu dospělých kategorií. Aby si cestu za vytouženým úspěchem mohl vychutnat opravdu každý florbalista, zastaví se v průběhu šampionátu veškeré české ligové soutěže. A vedení Českého florbalu chystá pro fanoušky další překvapení.



Organizátoři MS si připravili speciální projekt – krajské fanzóny.

„Věříme, že na závěrečné čtyři dny šampionátu, a zejména finálový víkend, bude velmi obtížné do O2 areny sehnat vstupenky. Proto jako první český sport přineseme celé sportovní veřejnosti možnost si prožít nejvypjatější chvíle šampionátu ve 12 krajských městech, která budou hostit oficiální fanzóny MS 2018. Chceme přenést atmosféru šampionátu do celé České republiky a umožnit všem fanouškům společně sledovat medailovou snahu českého týmu,“ řekla k přípravám na domácí světový šampionát Zuzana Svobodová, šéfka organizačního štábu.

Organizátoři MS si připravili ještě jeden speciální fanouškovský projekt – krajské fanzóny. Organizátoři MS si připravili ještě jeden speciální fanouškovský projekt – krajské fanzóny.Foto ceskyflorbal.cz

„Fanzón bude deset, nebo dvanáct. Když to celé spočítáme, tak tím projdou asi desetitisíce lidí. Nám ale ani nejde o to, jestli přijde o tisíc víc nebo méně, jde o zážitek lidí a aby ten šampionát měl dopad. Tím, že každý reprezentant odněkud pochází, tak bychom i jednotlivé fanzóny stavěli na reprezentantech, kteří jsou z daného kraje. Je to rovněž možnost se propojit s někým, kdo odtamtud vzešel,“ doplnil prezident Českého florbalu Filip Šuman.

Kolekce oblečení i doplňků

Přesto, že početná florbalová komunita v české republice funguje už několik dekád a stále se útěšně rozrůstá, neměli florbalisté a florbalistky dosud možnost, jak opravdu jednoznačně vyjádřit, že jsou součástí jednoho z nejsilnějších českých sportovních hnutí.

To má změnit zbrusu nová kolekce florbalového merchandisingu – úplně první svého druhu v ČR okořeněná o speciální kolekci k Mistrovství světa 2018. Pro florbalové příznivce je nachystána řada originálních designů, které většinou vychází nejen z vizuální identity Českého florbalu a MS 2018, ale především reflektují dynamiku tohoto sportu.

Vyjádřit hrdost na svůj sport budou moct všichni florbaloví fanoušci kromě kolekce oblečení také skrz řadu stylových doplňků a suvenýrů. Přihlásit se k florbalu tak nyní bude možné i jinak, než jen atypickým zavazadlem v ruce a polovinou děrovaného míčku na batohu. S ohledem na merchandising spouští Český florbal e-shop, kde všechny tyto předměty budou k zakoupení, a to včetně speciální kolekce Mistrovství světa 2018, která spatřila světlo světa již v minulých dnech. Kompletní přehled a výběr naleznou fanoušci na fanshop.ceskyflorbal.cz.

Organizátoři MS si připravili ještě jeden speciální fanouškovský projekt – krajské fanzóny. Organizátoři MS si připravili ještě jeden speciální fanouškovský projekt – krajské fanzóny.Foto ceskyflorbal.cz

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve florbale 2022

Program a výsledky Skupiny Česká nominace

Mistrovství světa ve florbale 2022 proběhne ve dnech 5. - 13. listopadu ve Švýcarsku. Letošní šampionát je čtrnáctý v historii, triumf nakonec obhajují Švédové.

Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud