18. srpna 2014 • 10:58

VIDEO: Florbalový romantik žádal o ruku na hřišti. Řekla ANO

Autor: jab
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

No sobě propocený dres, v kapse vítězství na prestižním Czech Open. A v hlavě smělá myšlenka, kterou florbalista Ostravy Filip Machálek hned po finálovém zápase kategorie Open zrealizoval. Přítelkyni požádal na hřišti o ruku, se slzou v oku odvětila ANO.



Stovka diváků v hale na Podvinném Mlýně byla u vytržení, romantický akt je dostal do varu více, než finálové utkání, ve kterém hráči MVILU porazili po nájezdech Vinohrady.

Útočník vítězného týmu Machálek vzniklé situace využil, výhra mu umožnila realizovat jeho plán.

VIDEO: Podívejte se na florbalové zásnuby přímo na hřišti

„Na léto jsme si naplánovali tři turnaje. Kluci chtěli nějakou motivaci. Tak jsem jim řekl, že když nějaký vyhrajeme, bude svatba,“ prozradil serveru florbal.cz Machálek.

Vyšlo to na třetí pokus, v Ostravě se MVIL poroučel ve čtvrtfinále, v Rožnově dosáhl jen na bronz. „Přišlo to tady, nečekal jsem, že by se to mohlo stát,“ smál se budoucí ženich.

K činem, kterému přihlížel kruh spoluhráčů, ale málem nedošlo. MVIL v utkání prohospodařil tříbrankový náskok, vyrovnávací gól inkasoval při power play soupeře v čase 39:46. „Čtyři vteřiny od svatby? No, tak bych ten prstýnek asi nedostala a čekala bych na další rok,“ glosovala to Machálkova dojatá přítelkyně Iveta, která je u týmu MVILU fyzioterapeutkou.

Spolu jsou osm let, na Czech Openu byl sympatický pár pošesté. A na příští 23. ročník plánuje pokračování. „Přijedeme to obhájit,“ prozradil Filip. „A svatba bude na hřišti. Mám to vymyšlené, chci špalír florbalek,“ doplnila Iveta, které se na ruce blyštil zásnubní prstýnek.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve florbale 2022

Program a výsledky Skupiny Česká nominace

Mistrovství světa ve florbale 2022 proběhne ve dnech 5. - 13. listopadu ve Švýcarsku. Letošní šampionát je čtrnáctý v historii, triumf nakonec obhajují Švédové.

Články odjinud


Články odjinud