18. června 2018 • 13:43

3. ročník PRAGUE OPEN beach handball je tu! Letos bude pomáhat bývalé hráčce

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Již potřetí bude Praha hostit mezinárodní turnaj série European Beach Tour v plážové házené – Prague Open Beach Handball. Celý turnaj se uskuteční v termínu 22. – 24.6.2018 ve Freestyle park Modřany a jeho obsazení je opravdu prvotřídní. Mimo zástupců České republiky se turnaje zúčastní zástupci dalších 7 zemí. Rozhodčí přijedou i z Polska, Německa, Anglie. Zápasy budou hlídat 3 delegáti, 2 z ČR a 1 z Litvy.



Na co se můžete těšit?

Plážová házená je proslulá svojí uvolněností a kreativností. Písek, sluníčko, drinky, dobrá hudba, vypracovaná těla a spousta parádních akcí. To jsou hlavní lákadla plážové házené. Vzhledem k tomu, že turnaj je poslední zastávkou a přípravou některých reprezentačních teamů před juniorským evropským šampionátem v Černé Hoře, přivítáme mezi účastníky celkově 9 reprezentačních týmů včetně seniorské reprezentace Maďarska, která patří k TOP světovým teamům v plážové házené.

Program turnaje

Turnaj započne v pátek dětským sportovním dnem – cílem je představit plážovou házenou i našim nejmenším nadějím. Následovat budou první zápasy mužů a žen ve skupinách. Páteční program zakončí večerní benefiční koncert.

V sobotu budou pokračovat zápasy v základních skupinách a den bude zakončen party přímo v areálu.

V neděli turnaj vyvrcholí zápasy play off. Pro vítěze mužské i ženské kategorie jsou připraveny šeky na 500 euro.

Turnaj je pořádán za podpory EHF a taktéž Českého svazu házené, který bezplatně zapůjčil kompletní vybavení dvou hřišť (branky, lajny, míče).

Benefiční koncert 

Celou házenkářskou komunitu zasáhl životní příběh bývalé interligové hráčky Elišky Hošicové. Organizátoři se tak rozhodli, že páteční večer zakončí benefičním koncertem na její podporu (https://www.kontobariery.cz/Komu-pomahame/Komu-muzete-pomoci/Eliska-H.aspx). Koncert odstartuje v 19:30. Vystoupí zpěvačka Marina Makovii s kytaristou Alvinem de Leonem a následně kapela Dan & Friends Band.

Organizační info

Prize money: 1000 euro (500 euro muži, 500 euro ženy);

Hrací systém: 2x10 min;

Lokalita: Freestyle park Modřany;

Datum a čas: 22. – 24.6.2018 (vždy od 9h ráno).

Partneři:

  • KIKA;
  • FIDOP;
  • Praha 12;
  • TOI TOI, Český svaz házené;
  • Digital Trends, Handballeshop.eu;
  • ČIPERKOV; Budget Rent a Car.
  • Restaurace U Modré kachničky;
  • HONDL GLOBAL SERVICES, a.s.
Vstoupit do diskuse
0
Skupina 1 (čtvrtfinále)
Články odjinud


Články odjinud