8. listopadu 2008 • 21:53

Zubří si poradilo s Lovosicemi a vede

Autor: ČTK
TOP VIDEA
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
Dresy repre? Neurazí, ale žádná sláva. Konečně zajímavé nápady, ale sráží je…
VŠECHNA VIDEA ZDE

Házenkáři Zubří potvrdili v devátém kole extraligy roli favoritů a zvítězili na palubovce Lovosic 26:21. V čele tabulky mají čtyřbodový náskok před Prešovem, slovenský host nejvyšší domácí soutěže má ale dvě utkání k dobru.



Třetí pražská Dukla má s čtyřbodovým mankem odehráno o jeden zápas méně.
V Lovosicích bylo utkání vyrovnané pouze do 13. minuty. Pak český vicemistr vstřelil šest gólů za sebou, skvěle bránil a za poločas inkasoval jen čtyřikrát. V druhé části si Zubří v poklidu hlídalo výsledek a domácím se podařilo snížit alespoň na rozdíl pěti branek.

Poslední Třeboň dnes v Plzni dlouho myslela na druhé vítězství v sezoně. Hosté byli lepší hlavně v prvním poločase, ale do druhého si přinesli jen jednobrankové vedení, ačkoli chvílemi měli navrch i o čtyři góly. Favorit po změně stran výsledek otočil, jednou ještě stihl ztratit třígólový náskok, ale obrat už nedopustil.

Výsledky - 9. kolo:

Lovosice - Zubří 21:26 (4:10)
Nejvíce branek: Kratochvíl 8, Havlovec 5 - Krupa 8/1, Randýsek 5. Rozhodčí: Bubeníček, Smékal. Sedmimetrové hody: 5/3 - 1/1. Vyloučení: 8:15. ČK: Kratochvíl - Pernica. Diváci: 800.

Plzeň - Třeboň 31:28 (15:16)
Nejvíce branek: Bečvář 7/2, Škvařil 6, Cvikl 5/2 - Kubík 5/3, Naimann 5, Bicek 5. Rozhodčí: B. Frieser, L. Frieser. Sedmimetrové hody: 7/4 - 5/4. Vyloučení: 3:6. Diváci: 480

Skupina 1 (čtvrtfinále)
Články odjinud


Články odjinud