Ivo Pospíšil
6. února 2013 • 12:35

VIDEO: Drsný test Mercedesu. Rosbergovi hořel vůz, Hamilton boural

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: West Ham - Liverpool 2:2. Další ztráta „Reds“, hráli oba Češi
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nedávno ji představili a už na ní vychytávají první nedostatky. Ostrý test do nové sezony formule 1 prožívá tým Mercedes. Po loňském roce, kdy nesplnil vysoké ambice a smutně se loučil s Michaelem Schumacherem, přivedl do týmu Lewise Hamiltona, ale hned zažil krušný úvodní test v Jerezu. Nicu Rosbergovi chytl monopost plamenem, Hamilton s ním zase skončil v bariérách.



Když stáj Mercedes představovala nový stroj W04 veřejnosti, Lewis Hamilton uznal: „Nebylo to špatné. Prostě jsem cítil, že řídím jiné auto. Je tu spousta nových ovladačů, na které si zvykám. Spousta nových informací.“

Úvodní test v Jerezu se ale bývalému pilotovi McLarenu a mistru světa z roku 2008 nevydařil. Skončil totiž už po patnácti kolech, kdy vyjel z tratě a narazil do bariér. Na vině bylo podle týmu selhání brzd. Hamilton vyvázl nezraněn.

„Zaznamenali jsme problém při brzdění v pravé zadní části vozidla. Náraz pak poškodil levou přední část. Nevíme, kdy se vrátíme zpět na trať,“ vzkázalo vedení ve svém stanovisku.

Pro Mercedes to však není první problém. Již včera musel po jedenácti kolech odstoupit z testů Nico Rosberg, kdy mu tentokrát formule vzplanula. Kvůli špatné elektronice.

VIDEO: Série fotografií, kdy měl Rosberg problémy

VIDEO: Podívejte se na havárii Lewise Hamiltona

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud