3. listopadu 2008 • 17:00

Hamilton slavil až do rána

Autor: ČTK
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

Celou noc slavil Lewis Hamilton svůj první titul mistra světa vozů formule 1. V Sao Paulu, největším brazilském městě, si užíval v nočním klubu v přítomnosti kamarádů, rodiny i své přítelkyně - popové zpěvačky Nicole Scherzingerové.



Třiadvacetiletý Brit se v neděli stal s vozem McLaren nejmladším šampionem v historii.

Do lokálu přijel Hamilton za doprovodu mnoha fotografů chvíli po půlnoci, po boku stála jeho přítelkyně a hvězda skupiny Pussycat Dolls, šéf týmu Ron Dennis a jeho bratr Nicholas. Do podniku však mělo přístup zhruba 250 pozvaných hostů jen z blízkého okolí týmu McLaren. Přítomní hosté mohli vidět uvnitř lokálu na zdi Hamiltonův portrét v nadživotní velikosti.

Schumacher: Takové finále jsem nezažil>>>

Podle bývalého manažera týmu McLaren a aktuálně televizního komentátora Pavla Turka byly oslavy doslova elektrizující. "Kdyby vyhrál způsobem start cíl, tak by neměly takový náboj," řekl ČTK muž, který byl přímo na místě. Sám se však prý nesnažil někomu nadržovat."Rozhodně uznávám oba závodníky a nenosím už jen tu stříbrnou bundu," prohlásil s odkazem na Felipeho Massu.

Většina závodníků, s výjimkou pilotů McLarenu, Pedra de la Rosy a Davida Coultharda, který ukončil kariéru, se však zúčastnila velkolepé oslavy zhruba pro 3000 lidí v režii týmu Red Bull.

Hamilton: Můžu děkovat jenom Bohu>>>

"Připravují každoročně ohromnou párty," prohlásil Turek. "Tím, jak se přelévaly emoce v průběhu závodu, z toho byli všichni unavení," povšiml si. "Ale oslavy byly bujaré," dodal.

Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud