7. listopadu 2008 • 02:00

Massa: Schumi je teplouš!

Autor: Blesk
TOP VIDEA
SESTŘIH: Olomouc - Sparta 1:4. Kanonáda hostů, rozhodl skvělý Krejčí
SESTŘIH: Hradec Králové - Slavia 1:2. Zemětřesení v sestavě a drama v závěru
VŠECHNA VIDEA ZDE

Místo obdivu despekt, místo respektu nadávky. Vicemistr světa F1 Felipe Massa (27) se na nedělní párty po skončení Velké ceny Brazílie pěkně vybarvil - veřejně nadával svému mnohem slavnějšímu předchůdci u stáje Ferrari.



„Schumi je teplouš!" skandoval pořád dokolečka před stovkou hostů. Přidal se k němu i Rubens Barichello (36), jenž s Michaelem Schumacherem u Ferrari působil pět let!

Barichello si na večírku vypíjel frustraci po nepovedené sezoně u Hondy (14. místo v MS), Massa se připojil i s manželkou Rafaelou. A skandál byl na světě.

„Dokud tam byli lidé z naší stáje, nic takového se nedělo," tvrdil mluvčí stáje Ferrari. Schumacher raději hlášky obou Brazilců nekomentoval.

Fenomén F1 z minulých let zřejmě nedá spát především Barichellovi, jenž byl dlouhá léta Schumacherovou dvojkou. Nech Michaela předjet, jde si pro titul - tenhle příkaz do sluchátek brazilského pilota se stal světoznámým.

„Že teď Rubens hlásí podobné věci, mě nepřekvapuje. Jeho vztah s Michaelem byl velmi napjatý, protože on se cítil vždy odstrčený," mínil manažer německé legendy Willi Weber. „Spíš se divím tomu, že se připojil Felipe. Vždyť jsou se Schumim skoro kamarádi a Massa vždy tvrdil, že Michael je jeho vzor."

Rafaela Bassi

Rafaela BassiFoto Internet

Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud