6. srpna 2009 • 13:06

Schumacherův velký návrat je ohrožen: Rozhodnou lékaři!

Autor: INT, val
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Sedminásobný světový šampion Michael Schumacher (40) má dlouhodobé problémy s krkem. Jeho zdravotní stav není optimální a účast v závodu Formule 1 je v ohrožení! Rozhodnutí padne z úst lékařů!



Německý pilot Michael Schumacher trénuje, testuje a to se okamžitě podepsalo na jeho zdraví. Po zajetí 70 kol ve starém modelu Ferrari 2007 se svěřil: "Píchá mě v oblasti krku".

Každému, kdo se o motorismus trochu více zajímá, okamžitě zatrnulo. V paměti stále zůstává jeho pád ze superbiku v Cartageně. Dohoda s Ferrari přitom zní jasně: Pokud nebude Schumacher 100% v pořádku, do kokpitu formule neusedne. Zprávu přinesl server F1-live.com

Na motockylu se mu dařilo podstatně méně. Při jednom z pádů si poranil krční páteř a doteď má problémy.
Na motockylu se mu dařilo podstatně méně. Při jednom z pádů si poranil krční páteř a doteď má problémy.

"Ještě není jisté, zda by náročnost závodu jeho pochroumaný krk vydržel a tak jeho návrat nemůže definitivně stvrdit," řekla tisková mluvčí Ferrari Sabine Kehm pro televizi ZDF. "Vše závisí na výsledcích vyšetření. O jeho návratu rozhodnou lékaři," dodala mluvčí.

Jeho manažer Willi Weber prozradil, že rozhodující kontroly proběhnou příští týden a pokud mu to zdraví dovolí, tak návratu fenomenálního jezdce nemůže už nic zabránit.

Jinak Schumacher pokračuje v tvrdém tréninku a to nejlépe potvrzuje jeho vyjádření na svém webu: "Momentálně jsem uprostřed přípravy na závod. Už jsem zhubl tři kila, ale zároveň je důležité získat svalovou hmotu."

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud