26. prosince 2009 • 14:59

Schumacher se omluvil fanouškům Ferrari

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

Pilot formule 1 Michael Schumacher se v otevřeném dopisu omluvil fanouškům Ferrari, kteří nelibě nesou jeho návrat k závodění v konkurenčním Mercedesu.



Německý pilot rozeslal dopis významným italským médiím, v nichž byl po potvrzení senzačního comebacku nejednou označen za zrádce, a snažil se ujistit, že i po přestupu bude navždy nosit Ferrari ve svém srdci.

"Bude to tak vždy, i když jsme teď soupeři. I v budoucnu zůstaneme přáteli," uvedl Schumacher, který byl s rudými barvami Ferrari spojen od roku 1996 a získal pro ně pět titulů.

"Čtrnáct let jsem byl součástí Ferrari a Ferrari bylo stejně tak dlouho mojí součástí. Od tifosi se mi dostalo tolik vřelosti, síly a oddanosti, že na to nikdy nezapomenu," konstatoval čtyřicetiletý jezdec.

"Teď ale pro mě začíná nová fáze života," uvedl sedminásobný mistr světa a fanoušky ujistil, že proti Ferrari bude bojovat s obrovským respektem.

"Očekávám na trati tvrdé souboje a budu rád, pokud vedle obou pilotů Ferrari najdete znovu zalíbení částečně i ve mně. Váš Michael," vzkázal Schumacher.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud