25. května 2010 • 10:18

Hamiltonova šílená jízda: Musí k soudu!

Autor: rou
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Březnová divoká jízda Lewise Hamiltona ulicemi Melbourne bude mít dohru! Předloňský šampion formule jedna byl obviněn z nevhodného způsobu jízdy a předvolán k místnímu soudu.



Pětadvacetiletý pilot se v březnu po tréninku na Velkou cenu Austrálie řítil ulicemi města ve svém luxusním mercedesu, až brzdy skřípěly a guma se pálila.

Jeho šílenou jízdu plnou smyků ukončila až policie, která mu zabavila vůz a nyní ho obvinila ze záměrné ztráty kontroly nad vozidlem.



Soudní jednání se bude konat 24. srpna v Melbourne - jen tři dny před startem prvního tréninku na belgickou Grand Prix. Zatím tak není jasné, jestli se Hamilton soudu osobně zúčastní.

Hamilton se stal po incidentu terčem kritiky vládních představitelů australského státu Victoria, kteří krátce před tím spustili kampaň za bezpečnou jízdu s heslem "Nebuď za blbce". Místní ministr dopravy Tim Pallas pak Hamiltona za blbce opravdu označil.

Podívejte se na závěr Hamiltonovy jízdy Melbourne:
Hamiltonovi byl po divoké jízdě Melbourne zabaven luxusní mercedes
Video se připravuje ...


"Je to opravdu velmi hloupý mladý muž. Klidně to řeknu, on je tu za blbce," prohlásil naštvaně.

Pilot McLarenu se pak za svoje chování omluvil. "Dneska jsem se příliš odvázal a jako výsledek mě zastavila policie. Co jsem udělal, bylo hloupé a chci se za to všem omluvit," uvedl Hamilton, kterému nepomohly ani spekulace, že se rozchází se svojí přítelkyní zpěvačkou Nicole Scherzinger.
Formule Lewise Hamiltona poté, co mu na okruhu v Barceloně praskla pneumatika.
Formule Lewise Hamiltona poté, co mu na okruhu v Barceloně praskla pneumatika.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud