5. května 2010 • 11:18

Lorenzo slavil jako blázen. A málem se utopil

Autor: rou
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO - Jen si to představte. V posledním kole domácího závodu motocyklového šampionátu předjedete svého největšího rivala a jako první prolétnete cílem. Více než 120 tisíc fanoušků exploduje nadšením a vás zaplaví neuvěřitelná vlna euforie. Jorge Lorenzo v extázi po vítězství v závodě MotoGP ve španělském Jerezu skočil na oslavu do vody. A málem se utopil.



Loňský vicemistr světa si užíval vítězná kolečka, zuřivě slavil a zdravil se s diváky, jako v transu si užíval nekonečných ovací k prasknutí nacpaných tribun. Seskočil z motorky a když uviděl umělé jezírko kousek od trati, neváhal ani vteřinu.

Jorge Lorenzo se při své oslavě vítězství v Jerezu málem utopilFoto www.youtube.com

Nadšeně se vrhl do vody... a to taky mohlo být to poslední, co udělal. V kožené kombinéze, botách i rukavicích a navíc stále zavřený v helmě byl najednou v pasti. Nasáknutá kůže ho začala stahovat pod vodu a jezdec týmu FIAT-Yamaha se tak tak držel nad hladinou.

Podívejte se na Lorenzovu nebezpečnou oslavu:

Nebezpečná oslava Jorge Lorenza
Video se připravuje ...

Když se pak horkotěžko dostal ke břehu, nemohli ho zděšení přihlížející vytáhnout, protože mokrá kombinéza se nedala pořádně chytit. Z euforické oslavy tak najednou byla noční můra.

"Bylo to strašné. Vážně jsem si myslel, že můžu umřít. Vždycky, když jsem zkoušel udělat tempo, úplně mě to stáhlo pod vodu," vyprávěl vyděšený Lorenzo už na břehu. Všechno ale nakonec dopadlo dobře a bouřlivá oslava španělského triumfu mohla pokračovat.

Jorge Lorenzo se při své oslavě vítězství v Jerezu málem utopil
Jorge Lorenzo se při své oslavě vítězství v Jerezu málem utopil

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud