15. července 2012 • 15:30

Semerádův tým ve smutku: Ceplecha (†35) byl naše sluníčko

Autor: ivp
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

TRAGÉDIE NA RALLYE BOHEMIA | Zdrtilo je to. Nehoda automobilového pilota Martina Semeráda, při níž zemřel na Bohemia Rallye navigátor Bohuslav Ceplecha, srazila celý tým Semerád Rallye Team do smutku. „Tuhle zprávu jsme nechtěli nikdy napsat,“ začíná jejich tisková zpráva.



Pětatřicetiletý Ceplecha podlehl následkům zranění, která utrpěl během těžké havárie při třetí rychlostní zkoušce.

Fanoušci na Facebooku mu už založili stránku na jeho počest a celá Rallye Bohemia byla zrušena. Sobotní automobilový svátek totiž dopadl, jak neměl. Smrtí navigátora Bohuslava Ceplechy, který utrpěl těžká zranění po havárii svého pilota Martina Semeráda.

„V tuto chvíli ani neumíme vyjádřit lítost nad tím, co se stalo. Bohouš byl sluníčkem našeho týmu a Martina provázel od jeho prvních kroků v rally,“ píše se v tiskové zprávě Semerád Rallye Team.

„Bohouš odešel z tohoto světa při tom, co miloval. Rally pro něj byla životem. Chybí nejen nám, ale i jeho blízkým, kterým vyjadřujeme hlubokou soustrast,“ doplňuje se v prohlášení.
 
Nehoda se stala na rychlém úseku, lehké levotočivé zatáčce při vjezdu do aleje. Zatáčka však nepříjemně vynášela a Semerád zřejmě ve stočtyřiceti kilometrové rychlosti nezvládl kontrolu nad řízením. Sám Martin Semerád vyvázl z děsivé nehody se zlomenou klíční kostí.

„V nemocnici zatím zůstává na pozorování,“ informuje se ve stanovisku. „Semerád Rally Team děkuje všem, kteří vyjádřili soustrast a podporu Bohoušově rodině, týmu i Martinu Semerádovi. Buďte s námi,“ uzavírá se.

Martin Semerád tvořil s navigátorem Ceplechou talentovaný tým
Martin Semerád tvořil s navigátorem Ceplechou talentovaný tým

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud