Ivo Pospíšil
20. listopadu 2013 • 14:17

KM ch(r)ápeš? Na Dakar míří další české kamiony a Macháčkova buggy

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Jarolím: Slavia? Míň arogance, víc kreativity. Drahé posily zatím nejsou znát
Furch po nástupu k Boleslavi: Brno jsem si oblíbil, ale život mění plány
VŠECHNA VIDEA ZDE

Rozloučili se s fanoušky a vyrazili směr Jižní Amerika. Ač do startu Rallye Dakar 2014 zbývá ještě více jak měsíc, české týmy už teď odjíždí na nalodění do Francie. Tak jako tým KM Racing, který naposledy prezentoval svůj sedmičlenný vozový park v Sedlčanech. Podívejte se, jak si přisvojil celé místní náměstí.



Vloni byli součástí Bonver Dakar Projektu. Letos vyráží pod svým vlastním jménem. A po úspěšné prezentaci na letní Silk Way Rallye vytasili hlavní heslo: KM chápeš?

Je to jasná zpráva: Tým KM Racing vyráží na Rallye Dakar, kde chce na začátku příštího roku uspět. Přičemž každý z vozů má pak heslo prezentované podle svého:
KM chrápeš?!
KM comprende?!

 

„Byla to zdařilá akce, členové stáje rozdali za celý den stovky autogramů, pózovali na desítkách fotografií a zástupcům médií poskytli řadu rozhovorů,“ uvedl po poslední prezentaci strojů v Sedlčanech marketingový manažer týmu Martin Macík mladší.

„Potěšilo nás, že přišlo velké množství školáků, kteří se vyptávali, jak to chodí při závodech a na spoustu dalších podrobností,“ doplnil.

KM Racing na Dakar vypravuje celkem sedm vozů, přičemž mezi kamiony bude jejich hlavními nadějemi Jaroslav Valtr či Vlastimil Vildman a mezi buggynami zase pětinásobný šampion Josef Macháček.

„Cesta bude zdokumentovaná našimi filmaři. Ve čtvrtek ráno budeme na místě, kde při formálních přejímkách odevzdáme techniku na trajekt,“ uvedl Macík, který má (vedle toho, že bude působit jako navigátor Vildmana) na starosti přesun a odbavení.

V úterý taktéž směr Le Havre vyrazil i Bonver Dakar Project a na svou další účast se s novou tatrovkou chystá i Instaforex Loprais Team s Alešem Lopraisem.

Podívejte se na prezentaci KM Racing v Sedlčanech:

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud