29. prosince 2013 • 23:50

Modlím se za tebe, bratře, vzkázal Schumacherovi parťák Massa

Autor: rjm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
SESTŘIH: Toronto - Boston 2:4. Bruins znovu vedou, Pastrňák asistoval
VŠECHNA VIDEA ZDE

Modlitby i přání, aby sedminásobný mistr světa F1 Němec Michael Schumacher vyhrál svůj boj o život plní sociální sítě. Populární závodník boural při lyžování a utrpěl vážné zranění mozku. S ním skončil v nemocnici v Grenoblu, kde lékaři bojují o jeho život. „Modlím se za tebe bratře. Bůh ti žehnej Michaeli,“ napsal třeba na Twitter brazilský pilot F1 Felipe Massa.



Massa jezdil v roce 2006 s Schumacherem v jedné stáji, má tedy s německým pilotem blízký vztah. „Modlím se za to, ať se z toho dostaneš a rychle se zotavíš,“ napsal Felipe Massa na sociální síti Twitter.

„Všechny naše myšlenky míří k Schumimu a jeho rodině. Doufám, že budeš brzy zpět,“ uvedl pro změnu pilot Lotusu Romain Grosjean.

„Mé myšlenky jsou s Michaelem Schumacherem. On má více než kdokoli jiný sílu na to, aby tuhle těžkou chvíli zvládl,“ napsal pro změnu na Twitteru Jenson Button, další z hvězd F1.

„Doufám, že Michael Schumacher tenhle boj zvládne. Myslím na něj i jeho rodinu, držím mu palce,“ napsal další z pilotů F1 Adrian Sutil.

Podobné zprávy píšou na internetu i další známí sportovci. „Uhh, jen jsem slyšela o strašlivé nehodě Michaela Schumachera... Brzy se uzdrav,“ zveřejnila na Twitteru třeba německá tenistka Sabine Lisická, později pak i její klegyně Julia Görgesová. V podobném duchu zněl i vzkaz Jérôma Boatenga, fotbalisty Bayernu Mnichov.

Bývalý pilot F1 Olivier Panis, který přímo v Grenoblu žije, zamířil okamžitě po zveřejnění zprávy do nemocnice. Pomoci ale svému kamarádovi jinak než modlitbou nemohl.

Palce drží německému pilotovi i český fotbalista Machal Kadlec, jenž dlouhá léta působil v bundesligovém Leverkusenu, ale nyní hraje v Turecku. "Bojuj Michaeli, brzy se uzdrav," napsal obránce na Twitteru.

"Posílám ti Michaeli všechny své síly. Bojuj," zveřejnila na sociální síti hvězda anglického Tottenhamu Roberto Soldado.

Legenda formule 1 Michael Schumacher se podrobila operaci a bojuje o život
Legenda formule 1 Michael Schumacher se podrobila operaci a bojuje o život

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud