5. října 2008 • 16:46

Vršecký je šampion, musí se oženit!

Autor: ČTK
TOP VIDEA
Chci koupit Hradec. Dluhy jsou nesmysl, říká Ulich
Vecheta proti Spartě dvakrát na hraně, ČK pro Tanka správně. Liberec měl mít penaltu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Obrovská radost zaplavila českého závodníka Davida Vršeckého, který se dnes stal poprvé vítězem Evropského poháru tahačů. Dnešním premiérovým titulem si však na sebe upletl také pořádný bič!



V polovině sezony totiž spolupracovníkům z týmu Buggyra slíbil, že se v případě celkového vítězství ožení. Dnes po dojezdu potvrdil, že je připraven svůj slib dodržet.

Vršecký svůj slib dal po červnovém závodu v Nogaru, kdy se v týmu začalo poprvé nahlas mluvit o možnosti, že český jezdec bude útočit na titul. "Jeden z kolegů mi tehdy řekl: pokud vyhraješ titul, tak se snad ožením. Abych ho trumfnul, tak jsem prohlásil, že se ožením také. Teď to holt budu muset splnit," vtipkoval dvaatřicetiletý závodník a obrátil se směrem k přítelkyni.

Pro Vršeckého to ale nebude jeho první svatba - před několika lety se totiž rozvedl.

Jeho přítelkyně Martina Šídová měla z titulu obrovskou radost, ale slova o svatbě zlehčovala, jako by jim nechtěla ani věřit. "Znám Davida. Řekl, že se ožení. Ale neřekl kdy a hlavně s kým..." prohlásila brunetka, která po dojetí posledního závodu patřila k prvním gratulantům.

Články odjinud


Články odjinud