11. listopadu 2008 • 16:05

Kuchař znovu na Gladiator Games

Autor: ČTK
TOP VIDEA
SESTŘIH: West Ham - Liverpool 2:2. Další ztráta „Reds“, hráli oba Češi
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
VŠECHNA VIDEA ZDE

Do Ostravy se po roce vrací freestylová motokrosová show Gladiator Games a s ní i Petr Kuchař, který zatím ani jeden ze svých tří startů v ČEZ Aréně nepřežil ve zdraví.



Divákům se v sobotu 22. listopadu představí řada freestylových hvězd, o jejichž úspěchu rozhodují výhradně hlasivky fanoušků.

Pro Kuchaře skončily všechny tři předchozí starty v Ostravě v kotrmelcích a těžkými zraněními. "Manželka nebyla moc nadšená, když jsem jí řekl, že sem pojedu znovu.

Ale tentokrát je to za jiných okolností. Doufám, že to znovu nebude bolet jako v posledních třech případech a snad už si konečně nerozbiju hubu," řekl dnes novinářům dobře naložený showman, který v ryku fanoušků obvykle neodolá a pouští se do riskantních triků.

"Když mě vyhecujou lidi, dělám věci za hranicí. Vždycky jsem si ublížil tím, že jsem něco přehnal. Tím neříkám, že tentokrát nepřeženu, ale doufám, že to dopadne normálně," uvedl Kuchař.

V Ostravě se objeví hvězdná sestava. Premiéra před českým publikem čeká japonského "samuraje" Eiga Sata, který se prezentuje agresivním a osobitým stylem vystupování. Přijedou i loňský vítěz Američan Wiley Fullmer, který před rokem poprvé na českém území skočil obtížný backflip superman, Sean Nielson, Dustin Miller, Morgan Carlson, Jeff Fehr a Reagan Sieg.

Proti převaze cizinců se postaví Kuchař, Petr Pilát, Martin Koreň a Libor Podmol.
Dvouapůlhodinový program v kulisách gladiátorských her okoření exhibice Justina Hoyera na sněžném skútru. Vítěze určuje množství decibelů, kterými diváci hodnotí vystoupení jednotlivých jezdců.

Týden po Ostravě se show uskuteční v pražské O2 Aréně, kde loni dvoudenní akci navštívilo dohromady téměř 32 tisíc fanoušků.

Články odjinud


Články odjinud