17. května 2010 • 11:29

VIDEO: Boural v rallye. Kvůli nahému zadku

Autor: luk
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:1p. Bruins slaví postup! Pastrňák rozhodl v prodloužení
SESTŘIH: Slavia - Baník 5:0. Kanonáda na úvod nadstavby, zářili Schranz a Chytil
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO: Existuje tisíc důvodů, proč může jezdec v rallye havarovat. Příčina nehody Marka Tappera na Rallye Nový Zéland však patří k těm nejvíce podivným, které si jen lze domyslet. Tapper boural, protože vteřinu před zatáčkou upoutal jeho pozornost divák, který na řidiče ukazoval nahý zadek.



Vypadalo to na jednu z mnoha celkem nezáludných zatáček, kterých Tapper toho dne projel desítky. Jako zkušený rallye jezdec nepochyboval, že šikanu mezi stromy zvládne.

Jenže těsně před ní se mu po levé straně naskytnul nečekaný pohled. V nízkém podrostu na něj jeden z diváků ukázal nahý zadek. Tapper zbystřil, hlavou mu blesklo: „Co to ksakru je?“ To už ale jeho auto vjelo do zatáčky, kterou řidič kvůli odvedené pozornosti najednou neměl nárok zvládnout.

Jak jezdec při rallye boural kvůli nahému zadku:

Nehoda Marka Tappera poté, co na něj divák ukázal holý zadek
Video se připravuje ...

„Byla to jen vteřina, na kterou mě ten bílý zadek odvedl od řízení. Ale stačilo,“ stěžoval si Tapper, na jehož voze byla kvůli bouračce škoda 20 tisíc dolarů.

Takřka okamžitě po nehodě se spustilo pátrání po obnaženém vtipálkovi, do dneška ale nebyl doapden. Podle všeho svůj zadek ukazoval při závodě i den před tím, proto Tapper s úsměvem mluví o tom, že rallye ovládnul sériový exhibicionista.

Těsně po karambolu se ale moc nesmál. Nadával, bouchal pěstí do přístrojové desky. Postupem času se už s kuriózním momentewm vyrovnal. Jenom doufá, že se s ním příhoda nepovleče dál.

„Jen si vezměte Bournea, kterému od jeho srážky s pásovcem neříká nikdo jinak než jménem tohoto zvířete,“ vysvětloval. „Nerad bych vyfasoval přezdívku, která by se vztahovala k důvodu mé nehody.“

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud