21. října 2010 • 04:59

Šembera: Oslavil narozeniny i záchranu vztahu

Autor: Blesk Michal Budík
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vydařenou oslavu osmnáctin má za sebou Lukáš Šembera. Do brněnského klubu mu přišli popřát lidé, se kterými ho pojí minulost úspěšného motocyklového závodníka i kamarádi paraplegici, s nimiž hraje čtvrt roku basketbal vozíčkářů.



Blesk.cz

Hlavně ale svoje narozeniny oslavil znovu v objetí přítelkyně Světlany Pernové (20). S tou se totiž před pár dny málem rozešel.Ještě krátce před oslavou to přitom vypadalo, že se sympatický pár odloučí.

„Zle jsme se pohádali s mladou a štve mě to. Řekl jsem blbý věci, který jsem říct nechtěl,“ napsal v úterý Lukáš na facebook. Uvedl dokonce, že už není zadaný. Světlana to ale odmítla. Připustila sice, že si v posledních dnech prošli zatím nejhorší krizí, rozhodně ji prý ale ustojí.



„Kdybychom se rozešli, tak bych na oslavě nebyla,“ řekla Světlana Blesku.

Půlroční láskyplný vztah završený životem na hromádce v domě Šemberových rodičů se podle Lukáše otřásl kvůli čtrnáctidennímu odloučení. „Dělal jsem si teď v Přelouči řidičák. Ze začátku to bylo v pohodě, ale pak to začalo drhnout,“ přiznal Lukáš Blesku.



Podle něj krize se Světlanou ještě úplně neodezněla. Obavu z rozchodu na sobě ale během večera nedal znát. Znovu se ukázal jako nezlomný bojovník. Tento jeho povahový rys vyzdvihl i spoluhráč z basketbalu.

„Je pořád v pohodě. Nese to fakt statečně. Snad je to i tím, že pořád něco dělá. Že nesedí doma a do nekonečna o tom nepřemýšlí,“ pochválil Lukáše kamarád Marek Šrůtka.

Lukáš Šembera se svou přítelkyní
Lukáš Šembera se svou přítelkyní

Vstoupit do diskuse
1
Články odjinud


Články odjinud