21. července 2012 • 19:53

Filmař roku! Neymar sehrál proti Británii další divadýlko

Autor: iSport.cz, jon
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Skvělý míčový ekvilibrista, možná největší brazilský talent od dob Pelého a Ronalda. Neymar je zbožňovanou hvězdou, která vedle skvostných fíglů dokáže i pořádné lotroviny. V přípravném utkání Brazílie s Velkou Británií (2:0) předvedl další filmařské číslo, které by se hodilo spíš na plátna Hollywoodu.



Neymar čelí kritice, že pádům na zem rád a často přidává. Internetem koluje video ze závěru brazilské soutěže, kdy přihrál pád v utkání proti Gremiu.

Podobné číslo Neymar zopakoval v přípravném utkání před olympiádou s Velkou Británií. Neymar štrikoval s balonem ve vápně tak dlouho, až se bez cizího zavinění skácel k zemi.

Rozhodčí jeho výstup přešli, což se brazilské hvězdě vůbec nelíbilo. Dlouhé minuty se držel za hlavu a ležel na zemi, ačkoliv pád nijak nebezpečně nevypadal. Neymar si možná bere příklad z Cristiana Ronalda, který občas též rád pádům k zemi pomůže.

V souboji dvou olympijských favoritů patřil Neymar k nejlepším mužům na hřišti. První branku hostujícího týmu připravil, druhou vstřelil sám, když proměnil penaltu.

Výstup Neymara při utkání Brazílie s Velkou Británií

Filmování Neymara proti Gremiu

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud