27. července 2012 • 20:00

S Ester v klobouku. Přítelkyně Berdycha je ozdobou české výpravy

Autor: jon
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
V čem se Pardubice zlepšily? Pánik - bez komentáře. Marinčin by chyběl hodně
Sport Magazín a otevřená zpověď fotbalisty Martina Fenina
VŠECHNA VIDEA ZDE

FOTO | Už v sobotu vyběhne na kurtu olympijského turnaje, netradičního "druhého" Wimbledonu v jedné sezoně. Český tenista Tomáš Berdych patří ke žhavým kandidátům na medaili. K co nejlepšímu výsledku světové šestky jistě přispěje i přítelkyně Ester Sátorová. Půvabná modelka se v Londýně představila v efektním olympijském modelu s černým kloboukem.



Ve Wimbledonu před měsícem Tomáš Berdych vyhořel, už v prvním kole skončil na raketě nevyzpytatelného Lotyše Gulbise. Po pár týdnech přijel do Londýna znovu, aby napravil výsledek v olympijském turnaji.

"Snad se mi podaří navázat na výsledky, které předcházely Wimbledonu," doufá Berdych před startem prvního kola, ve kterém se už v sobotu střetne s Belgičanem Darcisem, 75. hráčem světa.

V Londýně bude bydlet v domě blízko wimblednoských kurtů, na stejném místě jako během grandslamového turnaje. "Do vesnice je to tak strašná dálka, bydlení tam vůbec nepřipadalo v úvahu. Díky tomu, že bydlíme takhle zvlášť, zase můžeme být pohromadě s přítelkyní," vysvětlil Berdych na tiskové konferenci před zahájením turnaje.

Tomáš Berdych v Českém domě spolu s přítelkyní EsterFoto Michal Beránek (Sport)

Přítelkyně Ester Sátorová bude držet Berdychovi palce přímo na turnaji. Do Českého domu v Londýně přišli společně, sladění v olympijském oblečení. Pohledná modelka navíc s černým kloboukem na hlavě.

Právě po boku své partnerky trávil český tenista volno před olympiádou. Dělal jí doprovod v izraelském Tel Avivu, kde měla pracovní povinnosti.

"Byl jsem rád, že se jednou role otočily a já mohl partnerce vrátit její cestování za mnou. Tentokrát jsem se plně vžil do role doprovodu. Dokonale jsem si vyčistil hlavu. Dělal jsem úplně jiné věci než tenis, na ten jsem vůbec nemyslel," prozradil sedmadvacetiletý tenista v rozhovoru pro deník Právo.

Berdych na olympijském turnaji v Londýně zasáhne ještě do čtyřhry po boku Radka Štěpánka. V prvním kole českou dvojici čeká italský pár Bracialli, Seppi.

Polibek pro vítěze
Polibek pro vítěze

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud