25. května 2009 • 15:03

Škodovka zůstává partnerem ČOV

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
Dresy repre? Neurazí, ale žádná sláva. Konečně zajímavé nápady, ale sráží je…
VŠECHNA VIDEA ZDE

Mladoboleslavská automobilka Škoda Auto prodloužila sponzorskou smlouvu s Českým olympijským výborem (ČOV) i na další čtyřleté období. Škoda tak spekulace, podle kterých firma i kvůli globální ekonomické krizi vážně uvažovala o ukončení spolupráce.



Partnerství středočeského podniku a ČOV trvá už od olympijských her v roce 1992 v Barceloně.

"Český olympijský tým skvěle reprezentuje Českou republiku a Škoda Auto dělá této zemi rovněž skvělou reklamu. Spojení je logické," uvedl v tiskové zprávě Reinhard Jung, předseda představenstva Škoda Auto.

I předseda ČOV Milan Jirásek vyjádřil potěšení nad podpisem smlouvy. "Je to jeden ze stabilních partnerů," prohlásil šéf ČOV a na dnešním plenárním zasedání při příležitosti 110. výročí založení nejvyššího českého sportovního orgánu předal zástupcům firmy za spolupráci medaili Tibi Gratis, v překladu Díky Tobě.

Škoda Auto tak zůstává jedním ze čtyř generálních partnerů ČOV, kterými jsou také Pilsner Urquell, ČEZ a RWE. Podle některých informací od nich ČOV dostává zhruba 40 milionů korun na čtyřletý olympijský cyklus. Nová smlouva s automobilkou je podle zákulisních informací podepsána na nižší částku než v minulém olympijském cyklu.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud