23. března 2011 • 23:06

Tyson je v Praze: Kontrolovaly se i toalety

Autor: frc
Vstoupit do diskuse
10
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Měl unavené oči a lehké strniště na tváři, ale podle chování nebylo vůbec znát, že za sebou měl třináctihodinovou cestu. Mike Tyson přilétl do Česka jako živel. Jeho první kroky v Praze provázela aura skutečné hvězdy, ale také přísná bezpečnostní opatření. Jeho návštěvu v redakci deníku Sport sledujte ve čtvrtek dopoledne v přímém přenosu na iSport.cz, legendární boxer se zúčastní i unikátního VIDEOCHATu.



Nick Thorley, osobní bodyguard Mika Tysona, vylezl z černé limuzíny, rutinérsky vstoupil do VIP prostor ruzyňského letiště a společně s týmem kolegů prohlédl každý kout. Toalety, místnosti pro personál, postranní chodby i luxusní salónek Milán, který byl připraven pro boxerskou legendu.

„Mike jezdí po celém světě, mluví s mnoha lidmi a rád poznává nové kultury. Je to přátelský chlapík, však sami uvidíte,“ ujišťoval Thorley, holohlavý vysoký muž v kvádru, jenž v minulosti hlídal i největší legendu boxu Muhammada Aliho či Sugar Raye Robinsona.

Bylo devět hodin večer. Manažer Carl Hoolness a čeští promotéři Ladislav Kutil a Pavol Mucha si nevzrušeně povídali, pili kávu a čekali. Letadlo s mužem, na kterého všichni čekali, mělo dosednout na runway ve 22:02. Nakonec se to stihlo o pár minut dříve.

Mike Tyson napodruhé dorazil do Prahy. Teď už bez skandáluFoto ČTK

První dojem musel „Železného Mika“ potěšit. Poté, co vystoupil z letadla, přišel do VIP sektoru letiště, kde pro sebe měl celou místnost. Tam si mohl po namáhavé cestě odpočinout a občerstvit se. Hned poté ukázal, jaký je živel. Rozrazil dveře od místnosti, kde na něj čekali čeští promotéři, roztáhl ruce a zakřičel. „Česko, Česko, Česko.“  Pak se usadil, začal vtipkovat a do toho přidával klasické zdvořilostní fráze.

„Na vaši zemi se velmi těším. Člověk jako já hned očekává noc plnou vášně,“ smál se, když usedl do koženého křesla. „Let byl dlouhý, ale jsem rád, že už jsem tady. Z vaší země znám gymnastku Comaneciovou, než dostala na olympiádě plný počet bodů, nikdo o Česku nevěděl. Těším se na to, až uvidím více,“ pravil a až poté si uvědomil, že chtěl zmínit legendu Věru Čáslavskou.

„Přijel jsem k vám propagovat bojové sporty, ale rozhodně tu nejsem jako bojovník. Jsem čerstvý otec, který se těší z malého synka,“ zmínil i dnešní galavečer bojovníků Heroes Gate 3.

Pak se zvedl a zamířil do luxusní limuzíny. Bodyguardi mezitím pečlivě hlídali, aby nikdo nenatáčel ani nefilmoval auta. Kvůli bezpečnosti musely zůstat poznávací značky v utajení.

Tyson se z letiště přesunul do luxusního hotelu Clarion ve Vysočanech, aby dnes zahájil poznávání Prahy. Skutečná návštěva, kterou už na rozdíl od loňska žádný skandál nepřekazí, začíná.

Takhle Mike Tyson propagoval svůj šestidílný dokument o poštovních holubech
Takhle Mike Tyson propagoval svůj šestidílný dokument o poštovních holubech

Vstoupit do diskuse
10
Články odjinud


Články odjinud