24. března 2011 • 19:01

VIDEO: Na kameru ne! Tyson se natáčet nechtěl

Autor: Ondřej Roubínek, bke
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Do Prahy dorazila světová celebrita první třídy. Legendární boxer Mike Tyson navštívil i sídlo deníku Sport v Holešovicích, kde měl v přímém přenosu odpovídat na otázky čtenářů ve videochatu portálu iSport.cz. Nakonec ovšem došlo jen na odpovědi do klávesnice počítače. Přítomnost kamer rozčílila "Železného Mika" a jeho management natolik, že málem zhatila i celý online rozhovor.



Přitom všechno běželo hladce, pouze lovci autogramů, kteří čekali na nejmladšího boxerského šampiona těžké váhy v historii před sídlem vydavatelství Ringier, přišli zkrátka.

Tyson se po svém příjezdu krátce pozdravil s šéfredaktorem Sportu Lukášem Tomkem a hloučkem čekajících fanoušků i fotografů se s pomocí několika bodyguardů bleskurychle prodral do budovy.

Pak už to šlo ráz na ráz. Přivítání od generální ředitelky Libuše Šmuclerové, předání dárků, až potud bylo všechno v pořádku, ačkoliv se početnému manažerskému týmu boxerské legendy zdálo, že v místnosti je příliš lidí.

Podívejte se na návštěvu Tysona, než mu začaly vadit kamery

Takhle probíhala návštěva Mika Tysona v deníku Sport, online rozhovor pro čtenáře iSport.cz už kamery zachytit nemohly
Video se připravuje ...

To už ale Mike Tyson zasedl za stůl, kde se měl odehrát unikátní videochat se čtenáři iSport.cz. Čtyřiačtyřicetiletý bouřlivák si prolistoval připravený deník Sport, zapózoval fotografům...

V ten moment ovšem jeho ochranka zpozorněla. Teď nefoťte, budete na to mít dvě minuty, až začnou, slyšel nekompromisně fotograf deníku Sport. Atmosféra začala lehce houstnout.

Mike Tyson dostal od šéfredaktora deníku Sport Lukáše Tomka dres se svou jmenovkou
Mike Tyson dostal od šéfredaktora deníku Sport Lukáše Tomka dres se svou jmenovkou

Do toho si Tysonův tým všiml kamery, která do té doby obstarávala přímý přenos boxerovy návštěvy. A bylo zle. Mike na kameru mluvit nebude! O tom se nebudeme vůbec bavit.

I když vše bylo dopředu domluveno, v nastalém zmatku dostal Tyson od svého manažera dokonce povel: Odchod!

Po chvíli horečného vyjednávání předal boxer dárky čekajícím výhercům soutěže deníku Sport. Nakonec opět usedl k počítači a začal odpovídat na otázky. Samozřejmě bez dohledu kamer.

Online rozhovoru věnoval Tyson nakonec téměř dlouhých dvacet minut, při kterých se viditelně uklidnil on i jeho doprovod. Odpovědi doprovázel úsměvy, začal rozhazovat rukama. Byla to velká zábava.

Když pak bleskově opouštěl redakci, hýřil opět úsměvy a po cestě se dokonce ochotně vyfotil s týmem programátorů.

Mike Tyson se nakonec ochotně vyfotil se zaměstnanci RingieruFoto Jaroslav Legner (Sport)

Vstoupit do diskuse
1
Články odjinud


Články odjinud