23. července 2008 • 08:00

Topí se Hlaváčová v dluzích?

Autor: Blesk
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Yvetta Hlaváčová (33), extravagantní plavkyně, už zase čeří vodu. Tentokrát bojem s reklamní agenturou, která ji obvinila, že jí dluží peníze.



„Z důvodu dosavadního neuhrazení PR kampaně Yvetta Hlaváčová Vltava Tour 2007 jsme se rozhodli nepodílet na mediální podpoře letošní plavby Vltavou,“ stojí v prohlášení agentury Agresso Media, jejíž šéfovou je Kateřina Hamrová.

Firma pořádá například Miss Junior nebo soutěž Metrosexuál roku. Vloni pomáhala společnost Hlaváčové s jejím projektem, při kterém plavala po Vltavě z Týna až do Prahy – 138 kilometrů.

Agresso Media se starala o mediální obraz. Navíc jí Hlaváčová nezaplatila za pořádání oslavy doplavby na smíchovské pláži a poplatky spojené s vytvořením českého rekordu: zaevidování výkonu a dozor komisařů.

Proto už firma nespolupracuje na letošní podobné akci. Stejné plavbě, ale proti proudu. „Něco takového slyším poprvé. Celý rok mě nikdo nekontaktoval a nestěžoval si, že mu dlužíme nějaké peníze,“ divil se Hlaváčové manažer Kamil Haupt.

„Je to akce paní Hamrové,“ dodal. Co na to Kateřina Hamrová? Při vytočení jejího čísla si vyslechnete, že má do konce srpna dovolenou. Ale její vzkaz ve vydaném prohlášení zní jasně: „Yvettě přejeme hodně štěstí a partnerům více prozíravosti!“

Články odjinud


Články odjinud