7. ledna 2013 • 05:00

Olomoucký volejbal pláče. Náhle zemřela smečařka Honková (†22)

Autor: jip
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Dodnes slýchám, že jsem zlomil Labantovi nohu, říká Gabriel. Chovanec ho podržel
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Extraligové volejbalistky UP Olomouc zahalil smutek. O víkendu je náhle opustila jejich spoluhráčka a kamarádka Alena Honková. Někdejší juniorskou reprezentantku postihla v pátek plicní embolie a o den později v nemocnici zemřela. „Nikdy na tebe nezapomeneme,“ vzkazují otřesené hráčky.



Mladé smečařce spoluhráčky neřekly jinak než Ališ, 1. února měla oslavit 23. narozeniny. Její zdravotní potíže přišly nečekaně, nikdy takové neměla.

Alena Honková (v oranžovém) v akci extraligovém zápase proti Slavii. Vlevo Kateřina Ančicová, vpravo Adéla Vašutová Alena Honková (v oranžovém) v akci extraligovém zápase proti Slavii. Vlevo Kateřina Ančicová, vpravo Adéla VašutováFoto ČTK
„Vždy jsi sršela optimismem a tvoje heslo hlavně nepanikař nikdy nezapomenu!“ napsala na sociální síti facebook Ivona Svobodníková, do minulé sezony hrající za KP Brno.

S podobnými vzkazy se připojují i hráčky dalších celků domácí extraligy. Honková byla mezi nimi pro svoji dobráckou náturu velmi oblíbená.

Fanoušci UP Olomouc se nyní domlouvají, jak začnou nosit před halu svíčky na počest zesnulé smečařky. V pátek by družstvo mělo hrát proti SG Brno, ale nikdo neví, zda se tento zápas bude moct uskutečnit. Bolest je příliš veliká, než aby někdo nyní myslel na sport...

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud