25. září 2015 • 10:00

To je na nic: Maki má zraněný kotník, Kiki jde na operaci

Autor: ivp
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Po rozchodu se snaží najít novou etapu své kariéry, ale veškeré další plány jim teď komplikují zranění. Zatímco Kristýna Kolocová po úspěšném zakončení sezony s Hanou Skalníkovou jde na operaci ramene, Markéta Sluková musela už druhý zápas na turnaji v Číně vzdát kvůli zraněnému kotníku. „Tohle sucks,“ posteskla si na Facebooku její parťačka Barbora Hermannová.



Vedly, vyhrály první set a ve druhém se chystaly své kanadské soupeřky Gordonovou a Wilkersonovou dorazit, když v tu chvíli Sluková špatně dopadla a odkulhala na turnaji v čínském Sia-menu z písku. Verdikt zraněný kotník. A skreč. 

„Tohle prostě sucks (v angličtině - to je na nic)! Po prvním vyhraném setu jsme měly rozehraný set druhý se čtyřbodovým náskokem nad CAN kde si Markét při bloku poranila kotník po dopadu Kanaďanky na naši polovinu hřiště a zápas jsme kvůli zranění ukončily. Prozatím se snažíme to "vyléčit" po laicku a uvidíme, jak to bude vypadat v pátek,“ přiznala včera na Facebooku její parťačka Barbora Hermannová

Jenže ani druhý den nebylo lépe, Sluková nemohla nastoupit ani proti Ukolovové s Birlovovou a český pár tak ztratil další body. I tak sice díky úvodní výhře na turnaji postoupil ze skupiny, jejich další účast je však nejistá. „Posílejte pozitivní energii, ať se mi parťák brzo uzdraví,“ říkala Hermannová.

Zdravotně špatně na tom navíc není nejen Sluková. Pár hodin předtím totiž i její bývalá parťačka Kristýna Kolocová přiznala, že musí v pátek na operaci s ramenem.

„Dlouhé roky přetěžované pravé rameno vypovědělo službu... Natržený úpon a závěr doktora - operace je nezbytná. Není to snad prý nic vážného, brzy budu zase určitě v pořádku a v plné síle pobíhat po kurtu a smečovat jako "za mlada" Aspoň doufám,“ vzkázala Kolocová.

Kristýna Kolocová se raduje z výhry ve finále mistrovství republiky
Kristýna Kolocová se raduje z výhry ve finále mistrovství republiky

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud