10. listopadu 2010 • 18:00

FOTO: Nespoutaná krása svůdných volejbalistek

Autor: pan
Vstoupit do diskuse
3
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Češky na světovém šampionátu ve volejbalu v Japonsku již svojí spanilou jízdu ukončily konečným patnáctým místem, fanoušci však rozhodně nemusí smutnit. Kromě skvělých výkonů v podání těch nejlepších hráček světa se mohou příznivci hry pod vysokou sítí kochat i další podívanou, která stojí jistě za shlédnutí. Podívejte se na opravdové skvosty světového šampionátu. Přidělte vámi vyvolené hráčce svůj hlas v anketě pod článkem.



Logan Tomová

670411:gallery:true:true

 

Americká devětadvacetiletá volejbalistka je krásnou ukázkou mixu různých národností. Matka pochází z Havaje, otec z Číny a Logan dostala z každé strany opravdu to nejlepší. Milovnice surfu byla v roce 2004 zařazena magazínem FHM mezi sto nejkrásnějších sportovkyň světa.


 

Francesca Picciniová

670408:gallery:true:true

Jednatřicetiletá Italka má svůj výkonnostní zenit asi již za sebou, co se však týče půvabu, může účastnice třech olympiád směle konkurovat nejlepším.


 

Sanja Popovičová

670413:gallery:true:true

O pět let mladší je opora chorvatského týmu krásek Sanja Popovičová. Proč týmu krásek? Chorvatky totiž loňský rok nafotily kalendář z akty, který se stal přes noc velkým hitem. Konečně při pohledu na Popovičovou se není čemu divit.


 

Helena Havelková

Helena Havelková má rozhodně půvabu dostatekFoto ČTK

(Helena Havelková (vlevo) patří k oporám národního týmu.)

Co by to bylo za anketu, kdyby v ní chyběla zástupkyně z Česka. Naše holky sice mezi nejužší elitu nepatří, ale v půvabu se mohou měřit s kýmkoliv. Příkladem budiž dvaadvacetiletá Helena Havelková, který svými výkony a krásou v současné době okouzluje fanoušky italského týmu Busto Arsizio.

Blondýnka z Liberce zatím odvážnější fotografie nenafotila, ale při pohledu na její půvaby nebude na podobnou nabídku jistě čekat dlouho.


 

 

Paula Peguenová

670412:gallery:true:true



Nejlepší hráčka olympijského turnaje v Pekingu. Tímto honosným titulem se může pyšnit brazilská volejbalistka Paula Renata Peguenová. A nejen tím. Krásná postava, dokonalé pózy, smyslný pohled. I tím si osmadvacetiletá hráčka získává fanoušky po celém světě.

 



Anna Baranská

670407:gallery:true:true



Na hodně velké problémy si zadělala opora polského národního týmu šestadvacetiletá Anna Baranská, když nafotila odvážné akty pro Playboy. Národní svaz našich severních sousedů neměl pro půvaby prezentované na veřejnosti pochopení a Anna se následně musela vzdát kapitánské pásky. U mužů to však krásná blondýnka vyhrála na celé čáře.

Vstoupit do diskuse
3
Články odjinud


Články odjinud