6. prosince 2013 • 08:35

Exkluzivní anketa: Hejnová zvolila sebe, Kvitová hlas Štěpánkovi nevrátila

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Co musí Češi změnit, aby za týden uspěli a kdo si řekl o místo do Prahy?
Varaďa by nedopustil chyby, které stály Pardubice titul. Kabina má příliš velkou moc
VŠECHNA VIDEA ZDE

SPORTOVCI VOLÍ SPORTOVCE ROKU | Kdo jiný by měl zvolit svého krále (královnu)? Čeští sportovci vybírali pro Sport Magazín nejlepšího z nejlepších. Z exkluzivní ankety padesáti osobností nakonec křičí jméno nepřemožitelné atletky Zuzany Hejnové. 



Radek Štěpánek a Petra KvitováFoto Jaroslav Legner (Sport)
Anketa "Sportovci volí sportovce roku", kterou Sport Magazín uspořádal už počtvrté, je především hra. A můžete si být jistí, že vybírat tu správnou sestavu vyvolených byla i tak šichta.

„Je to hrozný, vůbec nevím, komu dát přednost!“ zoufal si hokejista Tomáš Hertl.

Jen si to představte: Jak poměřit úspěch v různých sportech? Co s Jágrem - stačí respekt k jeho výkonům na elitní desítku? Je víc být mistrem světa, nebo se držet v nabité tenisové špičce? Je slušné nominovat kamarády? Nebo sebe?

Zuzana HejnováFoto Barbora Reichová (Sport)

Poslední otázku řešila hlavně Hejnová. „Trochu jsem se bála, že mě oslovíte. A jak to udělám. Nicméně mě opravdu jiné pořadí nenapadá a předem se tedy omlouvám,“ kála se neporazitelná překážkářka.

A dala se na 1. místo.

Skromnost stranou, nadvláda Hejnové je působivá, ovšem nikoliv rekordní. Celkem třináct sportovců ji nedalo na první místo. Čtyři ji vůbec nezařadili do první desítky. A zatímco letos Hejnová nasbírala dohromady 37 prvních míst, rychlobruslařku Martinu Sáblíkovou takto v roce 2010 uctilo dokonce 40 hlasujících.

O rok později byla tenistka Petra Kvitová na vrchu 34 tipů. Mimochodem, pro ni letos hlasoval její přítel a tenista Radek Štěpánek. Zatímco Kvitová mu volbu prvního místa neopětovala. Koho zvolila? Ano, Hejnovou...

Jak volili sportovci?

Zuzana Hejnová
1. Zuzana Hejnová
2. Vítězslav Veselý
3. Ondřej Synek
Radek Štěpánek
1. Petra Kvitová
2. Vítězslav Veselý
3. Tomáš Berdych
Petra Kvitová
1. Zuzana Hejnová
2. Vítězslav Veselý
3. Tomáš Berdych
Jiří Štajner
1. Zuzana Hejnová
2. Gabriela Soukalová
3. Vítězslav Veselý

Koho umístili na další pozice? A jak hlasovalo dalších 46 sportovců? To všechno najdete v exkluzivní anketě v pátečním Sport Magazínu!

50 českých sportovních hvězd volí svého králeFoto spo

Témata: 
Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud