9. dubna 2014 • 14:39

Bizarní nehoda: Na triatlonistku spadl bezpilotní letoun

Autor: nit
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hodně výjimečná událost pokazila triatlonistce Raije Ogdenové závod v australském Garaldtonu. Krátce po začátku běžeckého úseku na ni spadl dron s kamerou, která zaznamenávala průběh soutěže. Ogdenová utrpěla tržné zranění na hlavě.



Bezpilotní letoun s kamerou se na běžkyni zřítil z desetimetrové výšky, Ogdenová následně upadla a zůstala ležet. Na místě byla ošetřena a vyvázla se zraněními na hlavě, které jí musely být ošetřeny třemi stehy.

„Zařízení mě zasáhlo, viděla to spousta svědků. Hlavu jsem měla celou od krve a vyndávali mi z ní kus vrtule. Cítím se rozbolavělá a unavená. Musíme děkovat štěstí, že nebylo zraněno žádné dítě, nebo někdo nepřišel o oko,“ oddychla si pro stanici ABC Ogdenová, která však přesto na závody v Geraldtonu nezanevřela.

„Geraldton je báječné město, které hostí skvělý závod. Je škoda, že se taková nehoda přihodila,“ řekla Ogdenová.

Vlastník dronu Warren Abrams tvrdí, že jeho zařízení postiženou těsně minulo a Ogdenová si zranění způsobila při následném pádu. Místní organizace CASA pověřená kontrolou bezpečnosti leteckého provozu případ vyšetřuje, je možné, že do jeho řízení zasáhl sabotér.

VIDEO: Záběry zranění Ogdenové

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud