10. května 2014 • 08:28

Hoď, běž a chyť! Mladík zaujal skauty NFL skvělým trikem

Autor: jab
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Abyste se v Česku dostali na vysokou školu, celkem se nadřete. V USA stačí hodit míč před sebe, zasprintovat, chytit ho a vyčkat na nabídky. Hráč amerického fotbalu Gary Haynes z Manvelu v Texasu je toho důkazem.



Sedmnáctiletý wide receiver středoškolského týmu Manvel Mavericks sní jako tisíce dalších hráčů o NFL. Mezistupněm k angažmá u jednoho z 32 týmů je získání stipendia na univerzitě, které mají skauti pod drobnohledem. "Opravdu se teď hodně snažím zapracovat na rychlosti a výbušnosti, na oválu trávím spousty času," citoval Hayese server rivals.com zkraje dubna.

O měsíc později uviděl výsledek Hayseova snažení celý svět. Mladík na sociální sítě pověsil video, kde se chopí míče, vší silou jím mrští před sebe, v letu ho stihne doběhnout a zachytit. Téměř 50 yardů (asi 45,5 metru), odhadli experti vzdálenost hodu.

Stopy montáže nebo šikovného střihu nejsou na záběru patrné, video se zdá být autentické.

Podívejte se na parádní Hayesův trik

Po zveřejnění videa Hayese obratem kontaktovala Univerzita v Houstonu, že by o jeho služby stála. "Vážím si toho, ale raději bych jinam. Na Texas TECH nebo Texas A & M, s nimi bych chtěl spoji svou budoucnost," odkryl mladík svou studijní vizi.

Z obou zmíněných univerzit se už rekrutovala několik hvězd Dallasu Cowboys a Houstonu Texans. U "kovbojů" aktuálně působí tři absolventi Texas A & M, u Texans čtyři.

Podle serveru 247sports.com, který mapuje zájem univerzit o hráče, ale obě vysoké školy zatím o nabídce pro Haynese neuvažují. Ještě bude muset přidat, co třeba dát sám sobě touchdown?

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud