19. března 2014 • 14:03

Dusno v NFL: Trenéra nazval blbcem, teď pod ním bude hrát

Autor: nit
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

V lize amerického fotbalu NFL došlo k pikantnímu přestupu. Jeden z nejlepších obranných hráčů soutěže Darrelle Revis podepsal smlouvu s New England Patriots, čímž naštval fanoušky svého bývalého klubu New York Jets, kteří začali pálit jeho dresy. Koučem Patriots je navíc uznávaný Bill Belichick, kterého Revis v době svého působení v New Yorku nazval blbcem.



Co se vám vybaví, když se řekne Bill Belichick? Darrelle Revis na to měl před dvěma lety v pořadu ESPN jasnou odpověď: „Blbec!“

Tehdy byl Revis oslavovaným hrdinou New York Jets, hlavního rivala Belichickových New England Patriots.

Jenže teď je všechno jinak. Jets se vloni s Revisem rozešli, Revis strávil sezonu v Tampě Bay, před pár dny se ale objevil na trhu s volnými agenty a zakotvil právě u Patriots.

Pro fanoušky Jets to byla velká rána. Někteří z nich vytáhli staré zelenobílé dresy s číslem 24 a s gustem je podpálili.

„Nechápu tě, chlape, že podepíšeš s naším největším soupeřem. To bolí, chlape,“ reagoval na sociálních sítích jeden z fanoušků Jets.

Revis působí na pozici cornerbacka, obránce, jehož úkolem je obtěžovat útočné hráče, kteří zachytávají přihrávky od quarterbacka. Revis se během angažmá v Jets vypracoval mezi hvězdy NFL. Pak ho ale zastavil přetržený přední zkřížený vaz. V kombinaci s platem 16 milionů dolarů to bylo pro zelenobílý klub z New Yorku moc, a tak se Revis před rokem stěhoval do Tampy Bay.

Tam svému bývalému klubu nevadil. Po přesunu do Patriots, kde podepsal jednoroční smlouvu na dvanáct milionů dolarů, se ale Revis v příští sezoně proti Jets hned dvakrát postaví a bude s ním bojovat o vítězství v divizi, které je vstupenkou do play off.

New England Patriots se dostali do potíží, když na volném trhu přišli o svého hvězdného cornerbacka Aqiba Taliba, který odešel do Denver Broncos. Proto angažovali Revise. Stará urážka kouče Belicichicka už je zřejmě zapomenutá.

„Mluvili jsme o tom. Posunuli jsme se dál a těšíme se na vzájemnou spolupráci. Budeme se snažit vyhrávat zápasy,“ prohlásil Revis. „Je to především o vyhrávání. Zvážil jsem své možnosti a cítil jsem, že jsem si pro to vybral správné místo.“

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud