13. června 2014 • 07:39

Landa v ringu prohrál, ale vydržel. Soupeře viděl po úderu čtyřikrát

Autor: frc
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Dvacet let od titulu Baníku. Získali jsme ho díky fanouškům, vzpomíná Laštůvka
První Čech, který prorazil Nadalovu antukovou auru: Lehečkův úžasný večer
VŠECHNA VIDEA ZDE

Do ringu nastoupil těsně před půlnocí, navíc za úplňku, se zraněním kolene a za doprovodu vlastní písně pojmenované Urus. Pak makal až do konce a překvapil tím, co vydržel i tím, co rozdal. Daniel Landa se při kejkli v roli thajboxera předvedl ve velmi dobrém světle. Jako hlavní tvář galavečera Gibu Fight Night v pražské Tipsport Aréně podlehl český hudebník s přezdívkou Žito na body bývalému šampionovi Riku Immonenovi na body. Za bojovnost sklidil od osmi tisíc diváků i lidí z oboru velké uznání. Podívejte se na to nejlepší z jeho výkonu v reportáži TV iSport.



Dva přesné kopy do hlavy ho málem poslaly k zemi. Vrávoral i po sérii úderů zakončené loktem do spánku. K tomu na konci druhého kola špatně došlápl na poraněné pravé koleno, spadl a ošklivě kulhal. Přesto se Daniel Landa vydržel prát s bývalým mistrem světa v thajském boxu až do závěrečného gongu.

Riku Immonen z Finska ho na akci Gibu Fight Night porazil na body a duel ve váze do 80 kg na 3x2 minuty uspokojil všechny zainteresované. Vítěze za úspěch, poraženého za předvedený výkon i téměř deset tisíc diváků, kteří nadšeně aplaudovali. Nešlo totiž o žádnou exhibici, ale tvrdý souboj, který měl náboj.

Thaiboxer Landa vydržel, i když viděl čtyřikrát
Video se připravuje ...

Muž s bláznivými nápady a kontroverzní minulostí absolvoval zápas, který ho vykreslil jako schopného sportovce. Tím spíš, že se představil proti zkušenému bojovníkovi na jedné z největších akcí v historii českého thajboxu, kde nechyběla kompletní domácí špička.

Tomáš Hron porazil v těžké váze na body Catalina Morosanua z Rumunska, Jiří Žák si rovněž na body poradil s Hichamem El Gaouim z Maroka. Ondřej Hutník naopak podlehl v očekávaném měření sil Němci Danio Ilungovi technickým knockoutem ve třetím kole. Uspěli i Martin Gaňo a Matouš Kohout.

Populární zpěvák Daniel Landa si vyzkoušel zápas v thajboxu. Sice prohrál, ale v těžkém zápase obstál a sklidil uznání ostatních bojovníků i publika
Populární zpěvák Daniel Landa si vyzkoušel zápas v thajboxu. Sice prohrál, ale v těžkém zápase obstál a sklidil uznání ostatních bojovníků i publika

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud